NRK Rogaland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Veldig glatt i Rogaland

  Meldingene om glatte veier fortsetter å renne inn. Brannvesenet i Tysvær er på vei for å bistå en bilist som står på tvers i veibanen på grunn av is. Statens vegvesen nevner blant annet Hunnedalsvegen, Nordsjøvegen, E39 ved Ålgård og riksvei 13 fra Tau og innover som utsatte steder.

 • Rekordpopulær julesekk-jakt

  Billettsalget til forestillingen Jakten på julesekken går unna. Forestillingen på Sola, som går for 16. år på rad, pågår i tidsrommet 16.11 til 29.12. Alle førjuls-forestillingene er nå utsolgt og passerer med det snart 21.000, hvilket er rekord.

  Jakten på julesekken
  Foto: Cecilie Berntsen Jåsund / NRK
 • Tre biler involvert i trafikkuhell

  Ved Vaula bro på Hunnedalsvegen i Gjesdal var tre biler involvert i et trafikkuhell. Ingen personskade, melder politiet og legger til at det er svært glatt i distriktet.

  Laster Twitter-innhold
 • Bilbrann på Øygardssletta i Sola

  Brannvesenet ved Stangeland stasjon rykker ut etter melding om en bilbrann på Øygardssletta i Sola kommune.

 • Frifunnet for overgrep

  En 43 år gammel mann fra Haugalandet er i Gulating lagmannsrett frifunnet for overgrep mot datteren sin. Mannen var tiltalt for overgrep mot datteren, som var fire år da overgrepene skulle ha skjedd. Haugaland tingrett dømte mannen til ni års fengsel i april 2016. Nå har en enstemmig jury i lagmannsretten frifunnet mannen i skyldspørsmålet.

Distriktsnyheter fra Rogaland. TV