Rådmann skaper mer SIF-jubel

- SIF idrettspark bør blir den framtidige toppfotball-arenaen i Stavanger, mener rådmann i Stavanger, Inger Østensjø.

SIF jubel

SIF jublet 25 oktober når det ble klart at klubben spiller i 1. divisjon neste år. Nå fortsetter medgangen med støtte fra rådmannen til ny topparena.

Foto: Erik Waage / NRK

Det var vill jubel då SIF sikret seg opprykk til førstedisvisjon lørdag 25. oktober. Nå bruker rådmann Inger Østensjø, opprykket til SIF som argument for at Stavanger bør få en ny topparena for førstedivisjonsspill. Hun

- Nyopprykkede SIF bør få spille hjemmekampene sine hjemme på Siffen.

Ikke godkjent

SIF Idrettspark er ikkje godkjent for spill i den nest øverste divisjonen.
For at idrettsparken skal tilfredstille kravene må det langt bedre tribune- og stadionfasiliteter til.

Lassa har blitt vurdert, men nå innstiller Stavangers rådmann at Siffen skal rustes opp og bli den framtidige førstedivisjonsarenaen i byen.

Gladnyhet for klubben

- Dette er en gledelig beslutning for klubben vår. Å få en Adeccoarena lagt hit til Siffen betyr mye for oss som klubb. Dette har vært en del av målsettingen til klubben at vi skal få flere goder ut av opprykket til førstedivisjon, sier styreleiar Charles Bøgild i SIF Fotball.

Opp i formannskapet 20 november

Det skal brukes 3,5 millionar på midlertidige tiltak før 2009-sesongen på Siffen. I løpet av våren skal de langsiktige planene for anlegget presenteres, men allerede den 20 november bestemmer politikerne i formannskapet hva som vil skje videre med SIF Idrettspark.