NRK Meny
Normal

- Fred fortalte om sin situasjon

Fred Ingebrigtsen orienterte selv Randabergspillerne om sin økonomi.

Fred Ingebrigtsen

Fred Ingebrigtsen orienterte selv spillerne i Randaberg om sin økonomi.

Foto: Marie von Krogh / SCANPIX

Den innsidehandelsiktede Fred Ingebrigtsen orienterte selv de 28 ansatte i fotballgruppen i Randagberg Idrettslag om sin økonomiske situasjon i formiddag.

- Fred fortale kort om sin situasjon. Han fortalte om kampen han nå fører mot myndighetene og at det ikke var midler til å opprettholde satsing på samme nivå, sier Randaberg-spiller Jørgen Tengesdal til aftenbladet.no

- Kjekt å se ham igjen

Tengesdal skryter av Ingebrigtsen for at han møtte opp og snakket med spillerne.

- Det var kjekt å se ham igjen etter så lenge, og det var kjekt å se at han var i såpass god form, sier Tengesdal.

Randabergspilleren sier at spillerne har vært forberedt på at det verste kunne skje, og at det kunne bli nødvendig med vesentlige lønnskutt.

Randabergs "rike onkel"

Alle spillernepå Randabergs A-lag i 2. divisjon i fotball sies opp 1. september. Det kommer som et resultat av at klubbens største investor Fred Anton Ingebrigtsen er siktet i det som kan være Norges-historiens største innsidesak.

Ingebrigtsen er grunder av finansieringsselskapet Acta og ble varetektsfengslet i 15. juni, etter at politiet gjennomførte en razzia mot ham og fem andre. Ingebrigtsen ble varetektsfengslet, men senere løslatt. Randaberg spiller i 2. divisjon og ligger på 2.-plass i avdeling 4.

LES: Alle spillerne sagt opp

LES:Fra fengsel til ferie

Randabergspillere

Jørgen Tengesdal roser Fred Ingebrigtsen for at han møtte Randabergspillerne.

Foto: Per Thime