Sånn er Norge med Harald Eia

Velkommen til ny sesong av Sånn er Norge med Harald Eia!

Programleder Harald Eia

Nordmenn er blant verdens lykkeligste folk. FN kårer stadig Norge til verdens beste land å bo i. Men de færreste i Norge tror at samfunnet utvikler seg til det bedre. De fleste tror det kommer til å bli verre fremover, og det har de trodd i over 20 år! Før kunne pessimister sitte og breie seg uten å bli irettesatt. Den tiden er forbi. Væpnet til tennene med statistikk skal Harald Eia faktasjekke alle festbremsen der ute. Harald skal hver gang svare på et spørsmål om nordmenn og det norske samfunn. Svaret skal gi ny innsikt om hvem vi er, hvorfor vi er blitt som vi er og hvorfor Norge er verdens mest vellykkede samfunn.

Gratisbilletter til Sånn er Norge finner du her: https://www.ticketmaster.no/event/641403


Sånn er Norge er en tv-serie om alt jeg oppdaget om det forunderlige landet Norge, verdens mest vellykkede samfunn, sier Harald Eia.

NB! Grunnet situasjonen med COVID-19 vil det være en del færre billetter tilgjengelig enn vanlig. Dersom du vil dra på innspilling med noen i din egen familie kan dere sitte sammen i tribunen, ellers vil alle sitte i trygg avstand fra hverandre.

Om du har noen spørsmål knyttet til smittevern og publikumsopplevelsen på noen av NRK sine produksjoner kan du sende en epost til publikum@nrk.no.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00, oppmøte kl 17:30
Dørene åpner : 17:30 Aldersgrense: 16 år

Adkomst : Til Nydalen kan man både ta tog, t-bane og 37-bussen. Når dere ankommer Nydalen kan dere går via både Gullhaug torg og Gullhaugveien til en trapp som fører rett opp til studio.


Velkommen til innspilling!