MGPjr - FINALE!

Velkommen til årets MGPjr-finale 2018 lørdag 3. november kl 19.50!

MGPjr

19 unge mennesker fordelt på 10 bidrag har kommet igjennom nåløyet for å bli med på det spektakulære showet som sendes fra Telenor Arena på Fornebu.

De er fra Nesna i nord til Birkeland i sør. De er rappere, solister, band, en kvartett og et par duetter. Årets tema er å være god nok i kraft av seg selv, og både nettmobbing og klare å føle seg god nok har inspirert disse unge og lovende finalistene i årets MGPjr.

I kveld står de foran 16.000 publikummere for å fremføre sin låt. For ikke å snakke om alle som vil se dem på NRK1 samme kveld. Showet kan også oppleves live på Telenor Arena. Billetter kan du finne her.

NRK ønsker å presentere god forbilder for barn og unge med musikk som hobby. De unge har en unik evne til å formidle sterke tekster som inspirerer og gjør inntrykk. Årets tema handler derfor om det å være god nok i kraft av seg selv og kunne føle glede over det.

Kveldens show

Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt og Mikkel Niva er årets programledere. Dette strålende paret skal lede publikum gjennom et fartsfylt show for hele familien.

Årets gjesteartist er Freddy Kalas. I tillegg blir det et innslag fra UKM med norgesmester i Rubiks Kube. Det blir også musikalske innslag fra Rot og danserne fra ungdomsklubben Ring 3, som starter på NRK TV den 2. november.

Årets finalister presenteres i denne rekkefølgen:

«Frekk» med Ada fra Lillestrøm.
«Fortapt i skumringen» med Twilight fra Oslo.
«Følge hjertet» med Indiana fra Oslo.
«Du er god nok» med Nameless 5.
«Bare du og jeg» med Nolea fra Drammen.
«Trenger ikke» med Ammy fra Vollen.
«Lære» med Fyah Yardie fra Oslo.
«Bussen heim» med Unknown fra Nesna.
«Forandring» med 4everU fra Krokstadelva, Mjøndalen, Bærum og Nærsnes.
«Je vil væræ en venn» med Fredrik fra Nord-Odal kommune.