usett_banner2.jpg

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):  UPUNKT*

Rune Hagerup 
Rune og mor.
Rune og mor.
Rune har aldri hatt kjæreste og har virkelig problemer med damene. Men bortsett fra det så er han ganske lykkelig. Og hvis han er ulykkelig, så varer det som regel ikke så lenge.NAVN:

RUNE (21 år).

SIVIL STATUS

Enslig

INNTEKT:

9000 kr i måneden

KOMMER FRA:

Rune kommer fra en liten øy utenfor Stavanger. Øya har to kirker, en ungdomsklubb, en rockeklubb og noen skoler. Det bor ca. 10.000 mennesker på denne øya og det tar 10 minutter å kjøre til Stavanger sentrum. Øya er Stavangers største bydel og heter Hundvåg.

FAMILIE & VIKTIGE VENNER:

Runes mor er viktig for ham. Hun gjør alltid sitt beste for å hjelpe Rune, men noen ganger gjør hun litt for mye (som da hun flyttet inn i hans ett-roms leilighet). Rune er veldig glad i moren sin, men liker best å ha henne på avstand.
Sergei er russisk og sjef i videobutikken hvor Rune jobber. Sergei synes at flere nordmenn burde få øynene opp for russisk kunstfilm, men lykkes sjelden i å få noen til å leie dem. Rune på sin side anbefaler alltid Star Wars.

UTDANNELSE:

Rune har gått tre år på videregående, allmennfaglig linje. Han har også tatt ex-fil.

JOBBERFARING:

Før Rune kom til Oslo jobbet han i Stavanger kommune. Jobben hans var å kjøre ut med konkursvarsler og andre sensitive papirer som ikke kunne sendes i posten. Rune så på seg selv som en kommunetorpedo, og han likte jobben sin. Etter dette flyttet Rune til Oslo for å jobbe med et talkshow på NRK. Nå jobber han i videobutikk.

STØRSTE OPPLEVELSE:

Premieren på Star Wars Episode 1.

VERSTE OPPLEVELSE:

Da Rune trodde han skulle ha sex for første gang. Dessverre så røyk strengen, og Rune ble sendt til sykehuset i ambulanse.

BESTE FILM:

Rune er Star Wars-fan. Når ting er trist og leit, så trøster han seg med Star Wars. Rune er oppriktig glad i alle karakterene i Star Wars og henter inspirasjon fra alle sammen. Yoda og Han Solo er spesielt viktige for Rune. Favorittskurken hans er Boba Fett. Da Sir Alec Guinnes (Obi Wan Kenobi) døde sørget Rune i flere uker. Og da trøstet han seg selvsagt med Star Wars.

HØRER PÅ:

Rune er ikke så forferdelig opptatt av musikk, men han vet godt hva han ikke liker: han liker ikke kommers-pop og han liker ikke den musikken som Dj-ene spiller på Oslos utesteder. Hva han liker er han mer usikker på. Han har en Star Wars LP som han hører mye på.

LESER:

Akkurat nå leser Rune ”Sangen om den røde rubin” av Agnar Mykle. Den har han holdt på med de siste to årene. Bortsett fra den så leser han en god del tegneserier. Gjerne Donaldpocket.

KJØPER KLÆR:

Rune hater å shoppe. De fleste klærne Rune har, har hans mor kjøpt til ham. Noen klær har imidlertid Rune kjøpt selv. Han har noen Star Wars t-skjorter som han er veldig glad .

BESTE FERIE:

Rune har til gode å reise på ferie…

DRIKKER:

Rune drikker øl. Han har aldri lært seg å drikke sprit. Vin er han heller ikke så forferdelig glad i. Grunnen til at han liker øl, er at det passer sammen med alle mulige former for mat: Pizza Grandiosa eller blodig biff, øl funker til alt!

SPISER:

Rune er ikke så flink til å lage mat og derfor spiser han mest ferdigmat. Pizza Grandiosa er hans klare favoritt. Ellers så liker han veldig godt mammas kjøttkaker. Når han virkelig skal kose seg, så spiser han karamellpudding. Moren til Rune lager den beste karamellpuddingen i verden.

DETTE ENGASJERER:

Rune er ganske sentimental, og han er opptatt av kjærlighet. Ellers er han opptatt av alle de vanlige tingene, som krig, fred og religionspolitikk.

FREMTIDSPLANER:

Rune drømmer om å få seg en kjæreste, og å stifte familie. Han håper på å kunne kjøpe seg en liten leilighet og å drive den lokale videobutikken. Han ser derfor på den digitale utviklingen som en trussel. For hvis alle kan laste ned filmer fra internett blir det ikke lenger behov for videobutikker.

Tilrettelagt for nett av Rune Hagerup.Karakterene i U

  Åse Mørk
  Håvard Lilleheie
  Rune Hagerup

U Crew

  Øyvind Veberg
  Arild Fröhlich
  Anne Lærdal og Ingrid Løvsland

Les manus- se filmen

  Drive me crazy
  Cheb
  Falling down
  Alvorlig på hjertet

Send inn din film!

    NRK Upunkt
    Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
    0340 Oslo
  usett@nrk.no
  Usett

Videoarkiv

  video Filmen "Cheb" (Windos Media 100-300 kbps) [WM]
  video Filmen "Drive me crazy" (56/100 kbps windows media [WM]
  video U-vignett [WM]
  video U-trailer [WM]
  video Klipp fra "7 pils Rune" [WM]
  video Filmen "Falling down" (Windos Media 100-300 kbps) [WM]
  video Filmen "Falling down" (56/100 kbps windows media) [WM]
  video Alvorlig på hjertet (36 - 150 kbps Windows Media) [WM]
  video  U`s onanireportasje (150 - 300 kbpsWindows Media) [WM]
  video Se U`s onanireportasje (36 - 150 kbps Windows Medi [WM]

 Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -