skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
tvt_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > TVT
 
Trond-Viggos "Tenke sjæl" igjen nr. 1 på Norsktoppen
Trond-Viggos "Tenke sjæl" er nummer en på Norsktoppen etter at den toppet listen for over tyve år siden.
- Dette har ikke skjedd før, sier Norsktopp-sjef Kristian Lindeman.
- Jeg synes det er kjempekult, jubler Trond-Viggo.

Høydepunkter fra siste episode:

Farvel fra TVT

Nå er det slutt for TVT, og både Trond-Viggo og hans venner og kjente reiser på velfortjent ferie. Men - fortvil ikke - Nettunderholdning har samlet alle høydepunktene fra serien på nettet. Se dem her!

TVT fredag 12/4:

Mat til skumgummi-Sondre

Sondre Lerche er ikke glad i mat. Hadde det vært opp til ham hadde mennesker vært av skumgummi, og ikke trengt å spise i det hele tatt. Fredag diskuterer han mat i TVT med Kari Slaatsveen og Gino Valente.

TVT fredag 5. april

To Judaser hos Trond-Viggo

Både Heine Totland og Åsleik Engmark har spilt Judas i Jesus Christ Superstar. Dette kan ha inspirert Åsleik til ny sveis og til å ta regien over Trond-Viggos TVT-show.

TVT langfredag:

Rumpe i rampelyset

I TVT møter vi Bjørnar fra Big Brother. Eller rettere sagt, han kom aldri med. Han røk ut i det første uttaket, eller som han selv sier: - jeg trakk meg. Bjørnar mangler forøvrig et vesentlig plagg. Nedentil.

Trond-Viggos TVT-show fredag 22. mars

Latterkramper og Ari-safari

Trond-Viggo Torgersen og Elsa Lystad skal snakke om Elsas barndom, men ender i latterkramper. "Ari Behn" drar på safari til Askøy. Til det hører stenkasting og hårbørsting ved strandkanten. Se video og bilder!

TVT - Trond-Viggo fredag 15. mars

Skrev mens Silje sang

Ole Paus er best og verst når det gjelder, mener Silje Nergaard. Ole skulle skrive en sangtekst for Silje og dukket opp i studio - med bare tittelen.

- Det er jo en start, forsvarer Ole.
Se klipp fra studio og fra Trond-Viggos sketsjer!

TVT med nytt matstunt fra Kristopher Schau

Meny: "Hud fra dødt dyr"

- Får jeg kulørt avføring?
I fredagens TVT blir Kristopher Schau tvunget til å spise "noe" som programleder Trond-Viggo har tatt med fra Østen.
- Ser ut som det man finner i sokken når et gnagsår er blitt friskt, mener Kristopher.
Se videoklipp fra Kristophers matorgier!

Nå vitenskapelig bevist:

Bedre sæd-kvalitet

Garantert bedre!
Kristopher Schau frykter ikke ufruktbarhet. Sæd-prøvene er nå analysert og viser bedre sæd-kvalitet etter Forfall enn før.
- Dette viser at naturen promoterer forfall-livsstilen, konkluderer Karate-programlederen.

Se bildegalleriet:

Ylvis synger på fredag

Tvt har vært av skjermen en stund, men det betyr ikke at teamet bak programmet har ligget på latsiden. Mens det norske folk har konsentrert om OL har tvt-redaksjonen jobbet med å planlegge programmene som kommer. Her ser du bildene av Ylvis' bidrag førstkommende fredag.

Se bildene:

Kjendiskrangel i TVT

P-piller til femtenåringer? Drepe eller redde et påkjørt dyr? Intet dilemma for krevende for teatersporter Helen Vikstvedt. Derfor bruker hun fredagskveldene til å krangle med kjendiser i Trond-Viggos TVT-show. Se bildegalleriet!

Ikke over streken

Torsdag var det møte i Kringkastings-rådet, og en av sakene som ble diskutert var Trond-Viggo Torgersens sketsjer som løsemiddelskadd danseband-sanger. Men i rådet var det enighet om at Trond-Viggos humor holder seg godt innenfor det akseptable.

TVT - venner og familie

Fredag var det venner og familie som sto i fokus for Trond-Viggo og hans følge. Anne-Kat. Hærland kom i studio, og fortalte om ungdommens syn på saken, mens svenske "The Real Group" sto for det musikalske innslaget.

Program to:

Snill Arthur besøkte TVT

"Snill/dumsnill" var tema for det andre programmet i serien "TVT - Trond-Viggo Torgersen med venner og kjente". Arthur Arntzen var blant gjestene og fortalte om snille nordlendinger bak all bannskap.

Persongalleri:

Bli kjent med TVT-folket

Trond-Viggo Torgersen igjen å se på TV. Serien "TVT - Trond-Viggo Torgersen med venner og kjente" kan du se på NRK 1 på fredager. Ta en kikk på figurene fra den nye fredagsunderholdningen her.

Spiller inn ny programserie:

Travel Trond-Viggo

Det er ikke bare julestria som gjør at Trond-Viggo Torgersen nå har travle dager. Blant kamerafolk, et band og to sædceller (!) tilbringer han dagen sin i studio.

 
10 SISTE TVT
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no