skilleToppbanner: Store studio denne ukaskilleStemmer fra arkivetskille_slutt
Store Studio 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Store Studio
er nettredaktør.
Adr. Store Studio
RT32, 0340 Oslo
Tel 2304 2458
Tips oss:
Kom og se på oss:
Tel 2304 2166

 
Du kan fremdeles lese innholdet og artiklene på disse gamle sidene, men for oppdatert informasjon må du bruke de nye sidene.

Sommer = festivaltid

Foo Fighters (Foto: promo)
Festivalsommeren er godt i gang, og Store Studio lodder ut plater fra artister som svinger innom Norge i løpet av de deilige sommerukene.

Pers popvenner

Brett Anderson: - Vil bli som Hasselhoff!

Bernard Butler og Brett Anderson i The Tears. (Foto: promo)
- Jeg vil bli mer lik David Hasselhoff og slå gjennom på det enorme tyske markedet, fleiper Brett Anderson. Etter ti års isfront er Brett og Suede-kompis Bernard Butler tilbake med bandet The Tears.

Mrs. BIG deler ut jakke og album

Faith Evans (foto: promo)
Nei, det er ikke "Sex og singelliv"-Carrie vi snakker om, men Faith Evans. Faith, som var gift med Notorious B.I.G., er tilbake med albumet "The First Lady". Du kan vinne et eksemplar, og en nydelig fløyelsjakke!

Store Studio – en livsfrise

Store Studio-sesongen er slutt. Hva skal du gjøre de tomme mandagene inntil vi er tilbake til høsten? - Du har vel tatt opp alle sendingene? undrer programleder Hans Olav Brenner og takker for oss for denne gang.

Musikalsk gull i Store Studio spesial

Mandag 9. mai gikk Store Studio spesial av stabelen: 45 minutter med musikalske høydepunkter fra vårsesongen. Gikk du glipp av Jim Stärk, Anneli Drecker og Bigbang? Se sendingen i nett-TV!
SE SENDINGEN HER

Bigbang - lyden av sommer

Mandag 2. mai avrundes Store Studio-sesongen, og naturligvis velger vi et av Norges aller beste band til å takke for oss. Bigbang er lyden av sommer, park og pils, og vi ønsker dem hjerteligst velkommen!
SE SENDINGEN HER

Skyskraperengel daler ned i studio

Mandag kommer forfatter Tove Nilsen til Store Studio. Hun gjorde drabantbyen til litterær tumleplass med "Skyskraperengler", og etter 30 år i bransjen skriver hun nå om sine litterære innflytelseskilder.

Gutta på arkitektur

Under overskriften "Fantastic Norway" vil Haakon Matre Aasarød og Erlend Blakstad Haffner forandre norsk kystbyarkitektur ved hjelp av ei rød campingvogn. Mandag parkerer de vogna hos oss.

Konsertvinnere trukket

Tre heldige vinnere får ta med seg en kompis og se Phoenix og King Midas live onsdag kveld - er du én av dem?

 
SENDETID
Mandager
kl 23.10 på NRK1.
Reprise tirsdager
kl 20.05 på NRK2.
Debatt:
Store Studio: Vær publikum-banner
Store studio: Ganske sterke meninger-banner
UKAS BUTTON
FOTOALBUM
10 SISTE STORE STUDIO
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no