skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Toppbanner Sofa King Stupid 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Sofa King Stupid
KONTAKT OSS
Sofa King Stupid
NRK Program riks
7005 Trondheim

 
Stagefright preger Elvis like før Jokkisjerva Mannskör skal på scenen. Bedre blir det heller ikke av at publikum forventer å høre rockebandet Snapshot, og slett ikke et finsk mannskor.

Kræsjforskerene hos Schrødinger

De oppsiktsvekkende resultatene som har kommer fram under kræsjforskninga har vakt sterke reaksjoner i forskningsmiljøet. Forskerene Malnes og Karlsnes har fått innpass hos ingen ringere enn Gry-Beate Molvær og Schrødingers Katt.

Mislykket eksperiment

Krasjforskerene mislykkes. Utrolig nok var ingen dyr involvert, men det kunne blitt døden for Malnes.

Jokkisjerva splittes

Fillip er møkk lei av Elvis og Perrkele, og spesielt Perrkele's unormale angst for det våte element. Han velger å trille sin egen vei, mens Elvis og Perrkele vandrer sammen som Jokkisjerva Duo?

Ny OL-søknad?

Bør Norge søke om å få arrangere OL - igjen? Dette meget aktuelle spørsmålet behandler Sofa King Stupid seriøst. Folket blir spurt - helt usensurert,

Sunt kosthold gir knallharde resultater

Krasjforskerene ser på hva toalettet ditt kan tåle. Jo sunnere du spiser - jo hardere blir avføringen. Toalettet er av porselen og slett ikke lagd for å tåle hva som helst.

Svigermor fra helvete II

Erna Haldorsen har ventet lenge og endelig kommer sønnen på besøk. Med seg har han en ny kjæreste.

Big baby

I en tid med cesium-99, bequerell og annet farlig tungmetall i kosten kan ting gå galt. Arbeidet på Kola-halvøya har nok også satt sine spor i fars genmateriale.


Pesshau

Cassandra Records er et lite plateselskap som hovedsaklig driver med direkte piratkopiering og generell plagiering.

Hønedrap og mobiltelefoner

Hvor høyt kan en mobiltelefon ringe for at det skal bli umulig å ta den? Og hva kom først av høna og egget? Det er nok av oppdrag for Kræsjforskerne.

MacDuff går i krigen

MacDuff er leiesoldat i generalens arme. Generalen befaler ham å ta opp kampen mot en uoverkommelig overmakt. Generalens kompani skal ta hånd om en drage som har forskanset seg i en hule.

Blir romgeita drept?

Romgeita er skuddredd, men har blitt Fillips beste venn. Bak hans rygg planlegges et attentat: Geita skal dø. Den skal skjæres opp og hives på bålet.

Tar dyr på alvor

Sofa King Stupid tar dyr på alvor. I program to innføres en rekke nye arter: Frosk, geit, gorilla, lemen, rev og ei sterkt røytende katte.

En skremmende opplevelse i ZOO

En dyrehage litt utenom det vanlige klarer å skremme livskiten ut av Guri Solberg og skuesåiller Hanna. De må løpe for livet med alle de ubehagelige konsekvenser det kan få i et ulendt landskap.

Ensomme Are

Ensomme Are er en ung mann som drømmer om kjærligheten eller
"den eksplosive oppløsningen av selv'et", som han sier det selv - hva nå enn det betyr.

Sofa King Stupid

Flere av NRKs kjente radiostemmer har nå tatt steget over til fjernsynet og laget humorserien "Sofa King Stupid". Nå kan TV-seerne glede seg til elleville ablegøyer.

Kasteren

Den gamle landslagsdrakten til den avgåtte kappgangspesialisten Tore Strømøy er kommet til rette. Kasteren har fått tak i drakten og i de kommende episodene vil den tidligere friidrettsstjernen bruke anledningen til å treffe tilfeldige personer.

Reker og bacon

I bibelen står det mye rart. Det er utgangspunktet for humoristene i Sofa King Stupid.
 
Tegnefilmene - banner
Musikken - banner
Kræsjforsk
10 SISTE SOFA KING STUPID
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no