NRK.no
Mons
Joachim
Sara
Preben
Vanja
Erik
Grethe
Bent
Charlotte
Kontakt oss:

Toppbanner
 

Fjortis bak kulissene

Å lage film er moro, men det er også mye jobb. Mange opptak og mye venting. Det er mange mennesker som må vite nøyaktig hva de skal gjøre og når de skal gjøre det.
Mer     [Rotor]


Fjortis-musikken

Lars Lillo-Stenberg debuterte som skuespiller i Fjortis. Og bandet hans har laget tittelmelodien. "Kjærlighet" kan du høre her!
Mer     [Musikk]


Egil og Barbara

Egil er en sjarmerende kar, men sjekketeknikken hans er kanskje ikke alltid den aller beste. Med god hjelp fra mannen bak kamera går det på forunderlig vis framover likevel.

Gjestebok

"Hei så flinke dere er alle sammen. Skulle gjerne vært med selv, det er en morsom og bra erfaring å ha med seg!! Til regissøren; dritbra manus og historie!! Knallbra skuespillere, spesielt Carina. Hun er en lovende skuespiller! Stå på Carina, håper på å se deg på film i fremtiden. Hilsen fra Kristine." Skriv en hilsen

Fjortis eller elvis

Dette er listen til Mons og Joachim. Den skiller "elviser" fra "fjortiser". Du kan jo skrive den ut eller lage din egen liste.

Gledelig nyhet!

Mange har etterlyst reprise på Fjortis. Nå kan dere som får inn SVT1 (Svensk TV) glede dere. 9 april kl. 19.00 sender de nemlig Fjortis!

Premiere 6. januar

Ny serie

Seks lørdager framover kan vi følge Mons og kameraten Joachim i deres streben etter å bli ufordragelige fjortiser.

 
Bunn
Topp_høyre
Gjestebok
Musikk
Postkort
Regissøren
Handling
Skuespillere
bunn_høyre
Fjortis eller elvis
Egil og Barbara
Til magi/hovedsiden (knapp)
Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   21.12.2008 14:39