skilleHva er FAKTOR?skilleBrennpunktskilleRadiodokumentarenskille_slutt
Faktor 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Faktor Sist oppdatert 08:59
 
 
Faktor
Program riks
5020 Bergen
Tlf. 55 27 57 13
Faks: 55 27 57 48

Ansvarlig for nettsidene:
Redaktør:

 

Musikerbordet

Langbordet rett innenfor døra på Ivars kro er musikernes bord. Der setter man seg ikke uten videre. Men du kan bli invitert dersom det er ledige plasser..

Publisert 13.11.2002 19:06. Oppdatert 18.11.2002 14:42.

Bordet er samlingspunktet for de musikerne som spiller for kvelden og de som kjenner de som kjenner...

Levende musikk

Hver kveld er det levende musikk. Med Forskjellige musikere og sangere: profesjonelle jazzmusikere, som jobber på Ivars på si’, country-musikere med Nashville i hjertet, nye selvlærte stjerner på vei oppover Grønlandshimmelen. Og fordums stjerner som har forlystet publikum på alle østkant-pubene gjennom et langt liv.

Swing

Felles for alle: de må spille slik at folk kan danse skikkelig Swing på det knøttlille dansegulvet. Folk kaster seg utpå med godt innarbeidet swingfot og hjelper frydefullt til med å synge velkjente slagere om hjerte og smerte, lengsel og lykke og drømmen om den ene store kjærligheten.

Musikerne kjenner hverandre fra musikerlivet på østkanten. Et uformelt felleskap der de både konkurrerer med hverandre og hjelper hverandre.

Te-dans

På søndagsettermiddagene styrer Helge Marstein Te-dansen i samarbeid med jazzmusikeren Magne Henriksen. Samarbeidet begynte på Original Pilsen for 20 år siden. Jazzmusikeren Magne lærte opp nykomlingen Helge. I dag gir Helge rom for nye som har talent og lyst til å synge og spille på Te-dansen. Rundt musikerbordet venter venner og stamgjester og på sine yndlingssanger - som kommer hver eneste Te-dans.

Faktor dokumentar: Mitt annet hjem
Regi: Ellen Aanesen

NRK1 onsdag 13. november kl 21.30
NRK2 søndag 17. november kl 19.00

Siste saker:

 
FAKTOR avspiller
10 SISTE FAKTOR
 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no