NRK Forsiden
Etter Skoletid (v_oppe)
Til Etter Skoletid (vliste_topp)
PROGRAM:
ROTOR:
Til Etter Skoletid (vliste_bunn)
Redaktør for Magi:
Sigmund Øvrum
etter skoletid logo
 

Etter Skoletid 28. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

Kristopher Schau
Kristopher Schau

Kroppslyder

Monica har invitert Kristopher Schau og Atle Antonsen til å demonstrere et lite utvalg kroppslyder i dag. De er begge eksperter på feltet og Monica håper å plukke opp noen nyttige tips til selskapslivet!

Etter Skoletid:

Bli med og skriv!

Har du hodet fullt av ideer? Liker du å fantasere? Irriterer det deg at bøker aldri handler om det du vil de skal handle om, og at ting ikke går som du vil? Gjør noe med det! Vær med å lag drømmeboka di sammen med forfatter Arne Svingen på Etter Skoletid. Boka vil utgis av Gyldendal forlag - så dette er alvor. Alvorlig moro!
Mer     [Bok]


Etter Skoletid:

Krace CD-cover konkurranse!

Premien er selvfølgelig at ditt forslag får pryde et virkelig cd-cover. Men bortsett fra det blir det mange andre premier, ære og berømmelse å hente. Vi kårer ukesvinnere!

Filmagent

Vil du være en av Etter Skoletids filmagenter? Hvis du liker film og liker å gå på kino kan du bli film-anmelder for Tormods nye film-magasin på torsdagene. Vi leter etter 9 - 15 åringer over hele landet som kan gå på kino på oppdrag fra Etter Skoletid! Send oss en mail eller skriv et brev.
etterskoletid@nrk.no


Leirskolen

På video

Her kommer alle episodene av Leirskolen:
Leirskolen: Første episode
Leirskolen: Andre episode
Leirskolen: Tredje episode
Leirskolen: Fjerde episode
Leirskolen: Femte episode
Leirskolen: Sjette episode
Leirskolen: Syvende episode


Etter Skoletid 22.oktober kl 15.05 på NRK 1:

Hva er kunst?

Programledervikar Christian Strand beveger seg inn i kunstens verden! Han har har vært en tur på Astrup Fearnly-museet i Oslo for å finne ut hva kunst er.

Etter Skoletid 21. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

Hva ler du av?

"En god latter forlenger livet" heter det - og det er ikke tull engang. Jeg får besøk av Franciska som holder "latterkurs" for folk som trenger å le mere.

Etter Skoletid 20. oktober k. 15.05 på NRK 1:

Cd-cover av Martin Kvamme
Cd-cover av Martin Kvamme

Idétørke?

Grafisk designer Martin er på besøk for å gi oss ideer til Krace cd-coverkonkurransen. Det blir spraymaling, sjablonger og rusk og rask fra naturen.

Etter Skoletid 16. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

TV-aksjonen 2003 er viktig!
TV-aksjonen 2003 er viktig!

AAATSJO!!!

Jeg er potte tett, har en hals som et råkostjern, men sending blir det! Hvorfor? To enkle grunner. Fordi det er gøy å lage tv med dere og fordi dagens sending er ekstra viktig!

Etter Skoletid 15. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

Christian Strand

Programledervikar Christian Strand gjør en strålende jobb! Han trår til med "Fyr Løs!" og det kan faktisk tenkes at han treffer en premie for deg!

Etter Skoletid 14.oktober kl. 15.05 på NRK 1:

Det er klart det hjelper!

Det er ingen nyhet at vi har det godt i Norge og at vi har nok til å dele med de som er mindre heldige. Det blir mye snakk om dette i Etter Skoletid denne uken...

Etter Skoletid 9. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

Ps2 er best ... på musikk?!

Har du masse ideer til gode låter i hodet, men mangler et sted å gjøre dem om til virkelig musikk? Du trenger ikke svær datamaskin med dyre studioprogram som Cubase eller ProTools. Det rekker med en spillkonsoll!

Etter Skoletid 7.oktober kl. 15.05 på NRK 1:

17 mai - jada, jada ...
17 mai - jada, jada ...

Typisk "norsk"?

Hva vil det egentlig si "å være norsk"? Hva skal til, hva er typisk norsk for deg? Er det brunost og fisk, eller Grandiosa og taco? Eller noe helt annet? Send en sms eller mail til Monica!

Etter Skoletid 2. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

::: Film :::

Vi får nesten en hel film i studio. Regissør Aleksander Eik kommer, Den stormforelskede Thomas Giertsen kommer, og Kvinnen i Mitt Liv - Ane Dahl Torp kommer!!!

Etter Skoletid 1. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

David

Send inn spørsmål til David på sms eller mail! Han kommer til Birgitte i dag!! Finn på originale spørsmål så blir du kanskje en av de heldige som vinner!

Etter Skoletid 30. september kl. 15.05 på NRK 1:

Forelsket

Send inn dine spørsmål og kommentarer rundt forelskelse og kyssing på mail eller sms. Stian Barsnes Simonsen kommer, og sammen vil vi svare etter beste evne. Har du en liten historie du vil dele så send den inn!

Evig Poesi

Hip Hop gruppen Evig Poesi er på besøk. Det blir god samtale, konkurranse og de beste seriene.
Kos deg!


Etter Skoletid hver onsdag:

Rullemannen
Rullemannen

Rullemannen

Hver onsdag kan du få med deg hvordan det ligger an med Roar og hans store stunt - å rulle fra Nordkapp og inn i studio til Birgitte innen jul.

Tormods profil

Navn: Tormod Gjersvold (tRMD)

Født: 15 Mai 1963. To dager før 17 - gjett om det ble mye penger til snop og pølser!

Til Tormods profil på Rotor
Mer     [Tormod]


Monicas profil

Jeg syns det er interessant å snakke om både morsomme og dumme ting som skjer rundt oss; noen ganger vil du være enig med meg og andre ganger kan du synes jeg er dum - og det er lov!!! Husk: det er tross alt deg dette programmet er for...
Til Monica profil på Rotor


 
Til Magi (_bunn)
Connection time-out
Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   21.12.2008 11:47