skilleskilleTopppromo Eldrebølgens bilderskilleskille_slutt
Toppbanner Eldrebølgen Lyngen 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Eldrebølgen Sist oppdatert 16:19
logo venstremeny
 
Nettansvarlig:
Eldrebølgen
NRK Troms
Tlf: 7766 1200

 
Ivar, Henry og Biggen på kaia.
Ivar, Henry og Biggen på kaia.

Skikkelige mannfolk

Sola tittet fram på Lyngseidet, og Ivar og Henry lot seg ikke be to ganger. De vrengte av seg klærne og hoppet uti mens damene var ute på fisketur.

BILDEGALLERI:
Se bildene av badenymfene her.
BILDEGALLERI:
Se bildene fra damenes fisketur her.
UTDRAG FRA EPISODE 7:
Eva får kritikk fra Karl Martin.

Av Halvard Jakobsen. Publisert 14.01.2003 09:12. Oppdatert 12.05.2004 13:01.
Vannet i Lyngenfjorden var ganske kaldt, men det var før disse to hete mannfolka kastet klærne og hoppet uti. Man kan ikke sitte inne og skrive revyviser hele dagen når sola skinner...

Venner og uvenner

Thor og Randi trives godt i hverandres selskap og har virkelig funnet tonen. I dag får Randi en flott overraskelse når Thor presenterer en selvskrevet sang til henne.

Eva og Karl Martin går ikke særlig bra sammen. Uenighetene fra i går fortsetter, og i dag starter diskusjonen om juice ved frokosten. Spliden topper seg under en åpen konfrontasjon under allmøtet senere på dagen. Eva føler seg både utsatt og overfalt, og blir veldig lei seg på grunn av behandlingen.

De andre lar seg ikke prege av konfrontasjonen, og Ivar og Henry tar seg en svømmetur i sjøen mens noen av damene drar på fisketur.

I reprise på NRK1

Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

LENKER

 

SE ALT OM IGJEN!

Forestillingen, alle episondene, høydepunkter og mer til.
DELTAGERNE
Biggen Elsa Henry Eva
Solveig Karl Martin Turid Kri
Thor Howard Randi Ivar Cotty
 
TEST DEG SELV
Kunnskapstest hbanner
Hvor gammel er du i hodet?
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no