OVERSIKT NYHETER SPORT MUSIKK UNDERHOLDNING FILM LITTERATUR MAT BARN UPUNKT
NRK Toppbanner

Her er du: NRK > Programmer > TV-arkiv > Den store klassefesten

Oppdatert 27.11.2001 11:10

Beat for Beat (100)
De nære ting (100)
Nitimen
Nytt på nytt
Forandring fryder (100)
Først & sist
Ørevarmer
 

Gullruten 2002

NRK er gullruten

NRK er gullruten for norske TV-seere. Det er Gullruten 2002-juryen helt enig i. Derfor stakk NRK av med hele 16 priser i årets hyllingsshow til TV-bransjen.

Robin Hood-takter i Den store klassefesten

Det ble en klassefest preget av OL da TV-sportens Kjell Kristian Rike og IOC-medlem Gerhard Heiberg besøkte Dan Børge Akerø lørdag 24. november.

Den store klassefesten lørdag

Drilldrømmen i oppfyllelse?
Drilldrømmen i oppfyllelse?

Sangfugler på klassefest

Grand Prix-veteranene Tor Endresen og Anita Skorgan blir satt på prøve i lørdagens klassefest. Det blir Mini-Melodi Grand Prix av slikt. Dessuten setter Gardens veterantropp i drill Tor Endresen i sving.

Den store klassefesten på lørdag!

Jeg vil ha en blå ballong!
Jeg vil ha en blå ballong!

Klasseball for Semb og Breivik

Ballongkrig, kunnskaps-drilling og ymse håndarbeid er prøvelsene gjestene i Den store klassefesten utsettes for lørdag. Det er duket for kamp på landslagsplan når Nils Johan Semb og Marit Breivik kaster ball med gamle klassekamerater.

Klassefest med NRK-Johnny

John G. Bernander skulket skolen og sendte mykporno-postkort til skolens rektor. Og Trude Moestue kan bli ny NRK-stjerne. På lørdagens klassefest fikk kringkastings-Johnny og veterinær-Trude møte gamle klassekamerater.

Lørdag 27. oktober:

Mari og Tore i Klassefesten

Kappgang og sang er naturlige fag å gripe fatt i når Mari Maurstad og Tore Strømøy kommer på klassefest hos Dan Børge Akerø.

Lørdag 20. oktober:

Kultur i Klassefesten

Det blir høy kulturfaktor når Dan Børge Akerø igjen inviterer til ny klassefest. Skuespiller Lise Fjeldstad og filionviritous Arve Tellefsen stiller i studio - bl.a for å leke og å se på antikviteter.

Lørdag 13. oktober:

Suksess-bergensere rir igjen

Aldri har et show i Bergen hatt større besøk. I Oslo er forestillinger utsolgt og ekstraoppføringer er satt opp. "Alle" vil se showet "Kvinner på randen...rir igjen". Lørdag besøker to av dem Klassefesten.

Heimkunnskap på klassefesten:

Kanonfag?

Det var skolefaget heimkunnskap som var gjenstand for klassefestens undersøkelser blant folket denne gangen - eller i hvert fall blant folket slik Robert Stoltenberg ser dem. Og følelsene for faget viste seg ikke uventet å være blandede.

Lørdagens klassefest:

En bergenser sier god natt

Du har kanskje tatt deg i å ønske at Hans Wilhelm Steinfeldt skulle ta kvelden en gang. I "Den store klassefesten" på lørdag fikk du i det minste se ham legge sin lillebror.


 
 
SØK

Dagen den er din (140)
Melodi Grand Prix Junior
Åpen post
10 SISTE DEN STORE KLASSEFESTEN
19.10.2001 15:46
Kultur i Klassefesten
08.10.2001 12:57
Kanonfag?

Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   21.12.2008 20:40