skilleTV på mobilskilleRedaksjonenskille_slutt
Dagsrevyen 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Dagsrevyen Sist oppdatert 12:19
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 

Flaggskipet Dagsrevyen

Helt siden prøvesendingene på TV mot slutten av 1950-tallet, har Dagsrevyen vært en institusjon i Norge. Når kjenningen for nyhetssendingen på NRK gikk, satt store deler av befolkningen benket rundt TV-apparatene. Som de fortsatt gjør det, over 40 år senere.

Publisert 02.07.2002 16:47.
Annette Groth er sjef for NRKs fjernsyns-nyheter.
Fra den spede begynnelse har mye forandret seg, men navnet er det samme. Monopoltiden er over, og Dagsrevyen har fått konkurranse fra nye TV-kanaler i en mediehverdag i konstant endring. I dag står Dagsrevyen likevel sterkere enn noen gang. Vi har gått i bresjen for nytenking når det gjelder form, utseende og journalistiske virkemidler i TV-reportasjene. Seerne får gode og innholdsrike reportasjer fra en nyhetsformidler de vet å stole på.

I Dagsrevyen har vi valgt å satse på de viktige og interessante sakene. Det betyr at du får færre, men lengre og grundigere saker enn tidligere.

Dagsrevyen har et tett nettverk av journalister og korrespondenter over hele landet og ute i verden. Vi er til stede der nyheter blir til.

Alderen til tross, Dagsrevyen er fremdeles Norges største og viktigste nyhetssending, og det i et land hvor interessen for nyheter er formidabel. Den samme redaksjonen leverer også fjernsynsnyheter hver time og viktige sendinger som Dagsrevyen 21 og Kveldsnytt - samt magasin- og debattprogram. Mange er nysgjerrige på oss og vil gjerne vite mer om hvordan vi arbeider og tenker. Et innblikk i vår hverdag finner dere her på Dagsrevyens nettsider på nrk.no. Vi viser hvem vi er og hvordan vi jobber, i et hektisk miljø med arbeidstid det meste av døgnet. På nettstedet ligger selvsagt også NRKs nyhetssendinger.

Vi som er knyttet til Dagsrevyen er stolte over produktene våre og at vi klarer å holde stand i en tid med tøff konkurranse. Vi har ingen laurbær å hvile på. Målet er at institusjonen Dagsrevyen skal leve videre i beste velgående, og at vi fremdeles skal være blant NRKs fremste merkevarer.


Annette Groth, Nyhetsredaktør TV


 
50 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no