skilleFrokost-TV oppskrifterskilleQUIZ!skilleMat med Tinaskille_slutt
Barmeny 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > BarmenY
 
 
SISTE SAKER:
Barmeny er avsluttet.
Spørsmål om denne siden kan rettes til mat@nrk.no

 Skille

Barmen i Toscana

Lars Barmen besøker det europeiske kjøkkenets vugge i Toscana hvor han lærer av italienske matspesialister på klosteret Coltibuono.

Publisert 18.11.2002 09:13.
SE OGSÅ:

Bildegalleri: Barmen i Toscana



Brød fra Toscana

Brød er viktig i Toscana. Uten salt for da holder det seg mykt i en uke. Urter og olivenolje er viktige ingredienser.

Nakne ravioli

Det går an å lage ravioli uten pastaplater. Disse "nakne" ravioliene er laget av ricottaost og spinat med parmesan drysset over.


Toscanasalat

Salat lages med gode råvarer. Og dressingen er med god olivenolje og balsamicoedikk.



Barmens svinekam med rosmarin og grønnsaker

Svinekam med frisk rosmarin og hvitløk som kokes opp med hvitvin er verd å prøve seg på. Som tilbehør er det lett stekte grønnsaker.

Tiramisu

Tiramisu-desserten er kanskje den mest kjente desserten fra Italia. Denne oppskriften er "the real thing".

"Barmeny", mandag 18. november 02 kl.20.00

LENKER

Tina Nordström

Alle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.

Kokke-Lise

Alle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.



Lars Barmen

Lars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.

Eide og Morris

Linda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.

 
OPPSKRIFTER PÅ E-POST
Få e-post hver fredag med smakfulle oppskrifter, gode tips til kjøkkenet og de siste matnyhetene:
SØK ETTER OPPSKRIFTER
Skriv inn en ingrediens, navn på retten eller kokk for å søke blant oppskriftene våre:
GÅ TIL OPPSKRIFTENE

Kylie Kwong

En av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.

 

Gastronomi

Henry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.

Kokkekamp

Programmet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.

Pix
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no