OVERSIKT NYHETER SPORT MUSIKK UNDERHOLDNING FILM LITTERATUR MAT BARN UPUNKT
NRK Toppbanner Åpen Post Ansikter

Her er du: NRK > Programmer > TV-arkiv > Åpen post > Ansikter

Oppdatert 11.03.2002 14:19

ÅPEN POST

SEND OSS EPOST
Vi tar gjerne i mot både skamros og krass kritikk, kjappe kommentarer, ustrukturerte tankerekker og geniale tips fra deg på epost.

Spørsmål i forbindelse med nettsidene rettes til

 

Laget bak Åpen Post

Publisert 21.12.2000 17:12

Hva skal til for å lage et TV-program? Bak Bård og Harald står mange mennesker som er helt nødvendige for å lage Åpen Post. Hvem de er, ser du her.

Lars Hognestad, prosjektleder

Lars er både innholdsmessig og økonomisk ansvarlig for Åpen Post. Han begynte i Radio 1 og fortsatte som journalist i VG, før han begynte i NRK og var med på å starte Petre. I tillegg til Åpen Post har han jobbet med blant annet Spellemansprisen, Copacabana og Café.

Kathleen McIntyre, produksjonsleder

Kathleen sørger for at økonomien overholdes og at alle er der de skal når de skal. Hun trekker i trådene og er en slags daglig leder i redaksjonen. Hun har jobbet mye med Bård og Harald, helt tilbake til tiden med Lille Lørdag.

Vivi Børli, studioproducer

Vivi har ansvar for regien i studio, og bestemmer hvilke bilder og kameraer som til enhver tid skal vises på skjermen. Hun har vært i NRK siden 1976, og har hatt regien på Alltid Moro i høst.

Eva Ishow, script

Under opptak i studio holder hun orden på rekkefølger og sørger for at de riktige bildene blir tatt. Andre programmer: Bla, bla, bla, påskenøtter og Kokkekamp.

Kristin Ekker, lettproducer

Kristin har regi på sketsjene i Åpen post. Oppgaven er altså å få det morsomste ut av innslagene både før og under opptak og ikke minst i klippeprosessen. Hun har tidligere hatt regi på bl.a. innslag med Synnøve Svabø, Otto Jespersen, Alex Rosèn og Lille Lørdag.

Thor-Erling Gulbrandsen, assistent

Altmulig-mann som gjør alt fra å bake kake til å filme på opptak. Var avdelingsleder i barnehage, og begynte i NRK gjennom Fritt Fram. Thor-Erling har også jobbet med bla. Copacabana, Egentlig og Café.

Isabelle Perraud, kostymør

Isabell finner fram kostymer og antrekk til både studio-opptak og sketsjer. Har tidligere jobbet med bl.a. OJ og Copacabana.

Erik Finne Oppegård, rekvisitør

Erik har ansvaret for å finne fram eller lage alle gjenstander som brukes i sketsjer og innslag, f.eks. dyr, møbler, våpen og biler. Har tidligere jobbet med Evas Øye, Nini 2, Etterfølgeren og Flåttum Gård.

Ann Helen Johnsen, sminkør

Ann Helen sørger for at programlederne og gjestene ser pene ut under sending. Hun kan også trylle om Bård og Harald til alle de kjente figurene.

Thomas Wulff, grafiker

Lager vignett, bildemipuleringer og alt det grafiske til programmet. Utdannet innenfor 3D-animasjon og filmeffekter i San Fransisco. Thomas har tidligere jobbet med Først & Sist, Nytt på nytt og Newton.

Jadwiga Kielland, scenograf

Skaper det visuelle i studio, dvs. scenen, kulissene og veggdekoren. Jadwiga er polsk og har tidligere jobbet for polsk TV. Åpen Post er det 70. scenografiske prosjektet i NRK.

Cecilie Bugge, redigerer

Cecilie klipper og redigerer slik at kjedelige innslag på ti minutter blir morsomme innslag på fire minutter. Hun har jobbet store deleer av karrieren i U, med blant annet Åtte og en halv, Tur-Retur, Trippel og Best i verden.

Alice Sommer og Anne Bjørnstad, manusforfattere

Skriver aktuelle innledninger til hvert program i Åpen Post. Har tidligere bidratt blant annet til Copacabana og forrige runde av Åpen Post. Har også skrevet til Thomas Giertsen og Helt Privat.

Iselin Johnsen, EFP-script

Under opptak av sketsjer holder hun orden på rekkefølger og sørger for at de riktige bildene blir tatt. Tidligere programmer: Grand Prix, Amanda og Copacabana.

Geir Evensen, nettansvarlig

Geir har som oppgave å lage nettsidene til Åpen Post. Han skriver artikler, redigerer og koder videoklipp til bruk på nettet. Laget også nettsidene til Åpent Hus.

Snorre Solfjeld, fotograf

Snorre fotografere sketsjene i Åpen Post. Han har jobbet i NRK i 15 år, mest med barneprogrammer, men også drama: Brødrene Dal, Asylet, Nini og Ansur.

Kjetil Kooyman, researcher

Har jobbet i NRK i snart tre år med blant annet Showtalk, Café og Nils og Ronnys TV-cocktail. Istedet for å konsentrere seg om å bli god på ett fagfelt har Kjetil valgt å bli middelmådig på veldig mange ting.

DJ Sara (artistnavn Strictly Love)

Er discjockey under sending av Åpen Post. Driver til vanlig hiphop-konseptet Ladies First og spiller på Petre hver onsdag 20-21. Er dessuten ”helsefrik”.

Ole Johan Larsen, skuespiller

Er også i år med som skuespiller som så mange ganger før. Ole Johan har en lang merittliste bak seg. Vi kan nevne blant annet: Sofies Verden, Gategutter og i Peer Gynt på teatret.

Gunnar Auganes, reporter

Spiller reporteren Tor Arild Hegge i årets utgave av Åpen Post, og oppsøker pressekonferanser og andre begivenheter. Jobber til vanlig som kokk på kaféen Bi-saa-lit på Bislett.


 
 
SØK

10 SISTE ANSIKTER
17.01.2001 12:19
Larsen
16.01.2001 11:50
Tom Arild Hegge
15.01.2001 13:58
DJ Strictly Love
21.12.2000 17:12
Laget bak Åpen Post
06.12.2000 16:05
Parhestene rider igjen
06.12.2000 15:55
Bård Tufte Johansen
06.12.2000 14:36
Harald Eia

Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   02.01.2009 21:30