skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Walkabout 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Walkabout Sist oppdatert 16:01
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Samleside: WALKABOUT 2004
Nils og Ronny til filmen:
Nils og Ronnys dramatiske møte med søsteren til rockelegenden Jerry Lee Lewis i Louisiana er forlenget til en internasjonal dokumentar. Du kan se filmen her!

Walkabout på vei til filmfestival i Amsterdam:
Skyteepisoden hos søsteren til Jerry Lee Lewis var en så sterk opplevelse at Nils & Ronny lagde film om det. Nå er de nominert til pris i en anerkjent dokumentarfilmfestival.

Se klippet:
Den 16. mars stilte programskaperne av Walkabout, Nils & Ronny, opp i Frokost-TV for å snakke om hvordan serien ble til. Se hele intervjuet her.

Se programmene om igjen:
Nils & Ronny har avsluttet reisen sin, men heldigvis lever Walkabout i beste velgående på nett. Her kan du se alle programmene om igjen og lese om hva som skjedde underveis.

Omstridt hanekamp:
Flere seere har reagert på forrige programs innslag med hanekamp på Filippinene. Her svarer Nils & Ronny på hvorfor de valgte å lage et slikt innslag.

Les den morsomme teksten:
- Etter å ha sett to ”Walkabout”-program har eg fått veldig lyst til å reise til små og rare plassar sør i USA saman med to middelaldrande menn frå Hønefoss, sier Are Kalvø.

Raseoppgjør i Louisiana:
Under opptakene til det andre programmet havnet Nils & Ronny uforvarende oppi et ransdrama, der søsteren til Jerry Lee Lewis var involvert. Et av skuddene passerte like over hodet på Nils. Nå blir det film av hendelsen.

Se bildene:
I programmet "TV-cocktail" prøvde Nils & Ronny blant annet vektløshet, elgjakt og kunstmaling. Her kan du bla i bildene fra deres gamle fotoalbum.

Tomanns TV-team:
Som tomanns TV-team har Nils & Ronny vært verden rundt og opplevd mer enn de aller fleste. Her får du vite mer om de to parkameratene fra Hønefoss.


 
PROGRAMLEDERE
Nils & Ronny
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no