skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Tore på sporet 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Tore på sporet Sist oppdatert 15:32
Tore på sporet
NRK
7005 Trondheim
Tlf. 73 88 14 00


 
Tore har hoppet av sporet for denne gang. Men han utelukker ikke en ny runde med ”Tore på sporet” ved ein seinere anledning.

TORE PÅ SPORETS ARKIV
Tores løste saker:

Se hele Tores saksarkiv

Husker du sakene Tore løste i tidligere program? Her kan du gå inn på vårt verdenskart og se alle sakene du vil om igjen.

TORE SPORHUNDS SIDE
Møt Tores maskot:

Barna selv kommer på sporet

På sidene til Tores maskot, Tore Sporhund, kan barna selv prøve seg på om de er gode til å spore opp skjulte slektninger. Prøv deg her!

BRUKERNES FORUM
Møt andre Tore på sporet-seere:

Finn fram folk i slektsforskerforum

Selv om Tore på sporet ikke er på TV-skjermen lenger, er det fortsatt aktivitet i forumet vårt. Her treffer du likesinnede og du kan gi eller få tips.

NETT-TV
Tore på sporet i Nett-TV

Se programmene om igjen

Hele den siste sesongen med Tore Strømøy på sporet av tapte familiemedlemmer ligger gratis i NRKs nett-TV - klikk her for å se programmene om igjen!

En dag på jobben:

På sporet av Tore

Du ser ham på skjermen uke etter uke, alltid på sporet av rørende menneskeskjebner. Men hva skjer før kameraet slås på og Tore Strømøy trer inn i ruta i de tusen hjem? Vi er blitt med Tore på jobben.

Christines lange reise til Korea

Christine Dahl ble adoptert fra Korea og har levd i Norge i 23 år. Gleden ble stor da hun fikk en henvendelse fra Korea. Hennes biologiske foreldre ønsket kontakt med henne. Tore på sporet fulgte Christine på hennes lange reise tilbake.

Oppdaget ny bror

Sigurd Hansen så bildet av sin far i et Tore på sporet-program for 10 år siden. I det samme øyeblikket ble han klar over at han hadde ei søster. Gjensynet med Judith Kjøll og hennes bror Sigurd Hansen ble vist i kveldens Tore på sporet. Men Sigurd fant seg nok en bror, i Tore på sporet-studio.

Tore på sporet i Irland:

Senket i den glemte krigen

Tore med to av Alf Hardys barn, Ken Harald Nikolai Havre og Tove Hardy Havre, i Irland (Foto: NRK)
Matros Alf Hardy var en av de heldige som overlevde da det norske skipet D/S Steinstad ble senket av tyskerne i det som kan kalles ”den glemte krigen”.

Tegnekonkurransen

Mange skjønte at det var Molo som var ukens tegning og har sendt inn sin egen tegning av Molo.

Renates greske pappa

I lørdagens Tore på sporet møtte en norsk kvinne sin greske far, og vi fikk være med An Wei Jensen tilbake til Kina, hvor hun satt i japansk fangenskap under krigen.

Sovjetiske krigsfanger i Norge 1941-45

Solveig Marie Sørland Mortensen var datter av en russisk krigsfange. Hun fortalte sin historie til "Tore på sporet", og fikk møte sine to søstre i Russland. Men Solveig er et av mange "russerbarn" I Norge. Les mer om de sovjetiske krigsfangenes tilværelse i Norge.

Velger bilder i Tores studio

Ole Jørgen Grønlund har mange oppdrag i NRK. Av og til er han programleder. Han produserer NRKs gullrekke. Og i vår har han fulgt Tore Strømøy i studio og produsert alle sendingene av Tore på sporet. Følg produceren Grønlund på jobb i studio.

Tore på sporet 25. mars:

"Russerungen" Solveig

I lørdagens "Tore på sporet" var det et sterkt og gripende møte med "russerungen" Solveig Marie Sørland Mortensen fra Skodje utenfor Ålesund.

Odd Sigbjørn Tvestads historie

Han ble inspirert av et Tore på sporet-program og begynte å lete etter slekt i Amerika. Mye leting og gode tips førte til at han traff slektninger, som også ønsket å finne sine norske røtter. Les i Finn Karlsens slektsblogg, kilde for levende personer.

 
EPOSTADRESSE
Send epost til Tore på sporet:

Leter du etter noen?

Her har du i såfall en fin samling med lenker som kan være et godt utgangspunkt.

Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no