skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Test kjærligheten 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Test nasjonen Sist oppdatert 19:12
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 

Kjærlighetstesten ga nettrekord for NRK

Det norske folks iver etter å teste kjærligheten ga ny rekord for nrk.no, og testen har nå blitt tatt over 340.000 ganger.

Publisert 04.12.2006 16:51. Oppdatert 04.12.2006 19:12.
Av Jan Henrik Mo og Øyvind Werner Øfsti

- Vi svever på en rosa sky! Prosjektleder Ida Simonsen er høyt oppe etter at «Test Kjærligheten» virkelig har engasjert det norske folk.

«Test Kjærligheten» førte til en dobling av helgebesøket på nrk.no og ny rekord i antall unike brukere på én dag.

- Vi har truffet bra med temaet. Kjærlighet, sjekking og flørting er på et vis løftet ut i det offentlig rom de senere årene og jeg tror dette er en test som treffer de fleste.

Hele befolkningen

Etter sending lørdag kveld ble det arrangert nettmøte med ekspertene Sissel Gran og Andreas Narum. Spørsmålene kom fra både gammel og ung og i alle kategorier.

- Vi sluttet å telle innsendte spørsmål da de passerte 500. En del spørsmål var av typen "mannen min ble drømmepartneren, mens jeg bare ble ...", forteller Simonsen.

Så selv om testen er aldri så underholdende, kan man få visse pekepinner på hvordan du er som person og hvordan forholdet ditt er.

- Vi er veldig fornøyd med at folket tror på testen. Og det burde de jo, for den er faglig gjennomarbeidet.

- Ta testen om igjen

Statistikken viser at så mange som en av tre nordmenn endte i kategorien ”Drømmepartneren”, så mange er nok rimelig fornøyd etter å ha klikket seg gjennom testen. Likevel er det nok en del folk der ute som ikke er like fornøyd med resultatet. Til dem har Simonsen følgende oppfordring:

- Ta testen igjen og tenk nøye igjennom spørsmålene. Resultatet kan uansett være en tankevekker som man kan utfordre seg selv med.

Og resultatet i testen er jo uansett basert på hvordan du ser på deg selv. Selv om du har krysset av slik at du ender opp som ”Drømmepartneren” er det jo ikke sikkert at folk rundt deg er av samme oppfatning.

798.000 så selve tv-programmet lørdag kveld og 33.000 tok testen på mobil mens programmet pågikk.

Ta testen her!


LENKER

 
DETTE ER TEST KJÆRLIGHETEN
Lørdag 2. desember skal hele Norge testes i kjærlighet. Hvilken type partner er den opptimale for deg? Deler du livet med den rette? Test Nasjonen gir deg svaret!
SISTE ARTIKLER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no