skillePuls TV på nettskilleStemmer fra arkivetskillemobil banner 115 x 55skille_slutt
Styrk live 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Styrk Sist oppdatert 08:03
 
NRK1s talkshow Mon Tro ble foreløpig avsluttet før jul. Fjernsynet regner med å være tilbake med et nytt livssynsmagasin høsten 2005.

STYRK live

Styrk hadde besøk av flere spennende gjester i høst. Til venstre på siden kan du klikke deg inn og se sendingene, eller lese mer om de forskjellig temaene.

21. desember

Å ta sitt eige liv

Therese Volden Korsen (bildet) prøvde å ta livet sitt da hun var 19 år, i dag er hun veldig glad for mamma reddet henne. Datteren til Stein Husebø tok livet sitt fordi hun ikke orket mer. I denne siste sendingen av STYRK live møter du mennesker som har opplevd selvmord på nært hold, og de som er til for å hjelpe.

14. desember kl. 17.30

Finnes det noe som ikke skal tilgis?

Ada Sofie Austegards datter ble mishandlet og drept i Baneheia 19. mai 2000. Ada Sofie (bildet) snakker ikke om tilgivelse, men aksept. Hvert år opplever 20 000 barn at foreldrene går fra hverandre. Eli Rygg feirer jul sammen med sine to eks-menn for barnas skyld.

Engler - mer enn glansbilder?

Er engler Guds sendebud eller menneskenes hjelpere? Passer døde slektninger på fra "den andre siden", eller er det bare fantasifulle forklaringer?

30. november

Satan mer enn kraftuttrykk?

Er han virkelig - eller bare et symbol? Det finnes mye ondskap i verden, men er det Satans verk? Kanskje han bare en dårlig unnskyldning når vi ikke vil stå til ansvar for våre egne demomiske handliger?

23. november

Gjør det godt å dømme andre?

Petter Nome ber oss ta et standpunkt. Han ofret jobben sin for noe så håpløst som å hindre krig. Hanne Cecilie Widnes ble fordømt av ledere i kristne organisasjoner fordi hun ble gravid utenfor ekteskap. Hvor går grensen mellom det å ta et standpunkt og det å dømme andre?

16. november

Bedre liv med plastikk-kirurgi?

Kjell "Elvis" Bjørnestad (foto) har fikset på ansiktet sitt for å ligne på sitt store idol. Liss-Merethe Skogvang er født med et fødselsmerke i ansiktet. Etter 30 år med operasjoner, har hun ennå merket. Søndag spør Styrk om det er ok å operere seg til et vakrere ytre.

9. november

Livets utgang

En ting har vi felles; en dag banker døden på. Hvorfor er det da så vanskelig å snakke om slutten? Er det OK å planlegge sin egen begravelse, å bestemme hvordan du vil ta farvel med familie og venner? Møt gjester som tør å snakke om døden til prgramleder Styrk Fjærtoft Trondsen.

2. november

Når vil du dø?

Hvem skal få avgjøre hva som er et verdig liv, og hvor lenge vi skal leve?
Møt Stein Husebø (bildet) som har tatt liv, en som forlenger liv og en som holdt på å miste livet fordi legene ikke øynet håp.

 
Styrk i avspiller
Chat med Yasmin
- Modige gjester!
KONTAKT OSS
AVSTEMNING
20 SISTE STYRK LIVE
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no