Stereo 3-1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Stereo
 

Stereos nye ansikt

Høsten er reddet, Stereo fortsetter nemlig i september. Og i programlederposisjon finner vi Guri Solberg, kjent fra Kaliber på Petre. Hun har fått det ærefulle ansvaret å geleide oss gjennom et heseblesende Stereo hver søndag frem til jul.

Av Klaus IKKE I BRUK Sandvik. Publisert 26.06.2003 15:42. Oppdatert 26.06.2003 15:58.
SE OGSÅ:
Stereo kommer altså til høsten i en mer eksklusiv utgave, hver søndag kl 21:30 vil vi gi deg live-musikk, debatter, film, kunst, spennende gjester, og masse annet snadder i kjent Stereo stil.

Ny sendetid i 16:9

Guri er alltid klar for kamp.
Det hele skal presenteres av Guri Solberg, en for mange kjent stemme fra NRK Petre. Hun skal lose oss gjennom kultur-Norge og sette dagsorden med saker vi mener er viktige. - Stereo skal være et program med meninger, sier Guri som gleder seg til å ta skrittet inn i den nye jobben på Marienlyst. Hun har de siste par årene bodd og jobbet i Trondheim.

Men det er ikke bare programleder og sendetid som blir forandret når vi går på luften igjen, vi kommer også til å få et flunkende nytt studio. Og ikke nok med det, Stereo blir også det først egenproduserte NRK2 programmet som skal sendes i bredformatet 16:9.

Nypremiere på Stereo 14. september kl. 21:30 på NRK2.


 
stereo programledere bilde høyre
MER FRA STEREO:
SENDINGER
10 SISTE STEREO
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no