skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
Standpunkt 3_1 banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Standpunkt Sist oppdatert 22:16
 
(Foto: Scanpix)
- Vi stilte opp til falske paparazzi-bilder, men Se og Hør forfulgte oss likevel, sier nestleder i Venstre, Olaf Thommessen.

Stem! Kjøper du Se og Hør?


Se og Hør vil ikke møte forfatteren

Norsk Redaktøforening og Se og Hør-redaktør Odd Johan Nelvik vil ha en åpen høring etter utgivelsen av boka om Se og Hørs metoder. Men Nelvik nekter å møte forfatteren.

Gi oss din mening på SMS

Alle kan delta i debatten i Standpunkt. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og engasjement rundt emnet programmet tar opp. Kommentaren din sender du som en tekstmelding til 1987 med kodeord STANDPUNKT.

Bør arveavgiften fjernes?

«Vanlige folk» som arver huset etter sine foreldre må selge det fordi de ikke klarer å betale arveavgiften, mens rike snor seg unna. Er dette riktig? Det ble heftig debatt i Standpunkt 6. februar 2007.

Diskuter på Standpunkts debattforum

På Redaksjon EN og Standpunkts eget debattforum kan du selv komme med innspill, spørsmål og synspukter til temaene som debatteres i TV-programmet.

Bør de aller eldste gjenopplives?

Flere leger mener det er feil bruk av ressurser å drive gjenoppliving av sykehjemspasienter med hjertestans. Hvordan kan vi sørge for en verdig død for våre eldre?

Tåler vi et nytt OL?

Åslaug Haga mener det er god distriktspolitikk dersom Tromsø søker om OL. Har hun rett? Og har det norske egoet godt av en ny nasjonalisme-orgie?

Når sjefen mobber

Hvordan skal arbeidsgivere og arbeidstakere takle konflikter på jobb? Hvor går grensen mellom konflikt og mobbing? Dette var tema i Standpunkt 16. januar.

Vil åpne grensene for arbeidere

Trenger vi langt flere arbeidsinnvandrere til Norge, eller vil det bare føre til at vi skaper en ny underklasse? Se Standpunkt i kveld kl 21:30.

Blir det dobbel lisens?

Må du betale dobbel lisens for januar og februar? Og får Fremskrittspartiet gjennomslag for forslaget om å skrote lisensen, og gjøre NRK avhengig av reklame?

 
 
DEBATT

SISTE STANDPUNKT
SISTE STANDPUNKT
AKTUELL BAKGRUNN
30 år med torskefred (09.06 11:51)
Skepsis til Hayden (08.05 10:46)
Blodbad truer Darfur (02.05 14:51)
AKTUELL KOMMENTAR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no