skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
retro_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Retro
 
Gjester i Retro:
Et bredt utvalg norske artister har gjestet Retro i høst. Gjestelisten finner du her.

Siste Retro i år

Om det siste Retro før jul kunne man i alle fall si at maskulinitet og hodeplagg varsikre stikkord. Denne kvelden fikk de besøk av trubadurene Trond Granlund og Terje Tysland (bildet).
Se bildegalleriet fra høstens Retro-sendinger

Ulf Risnæs og Anita Skorgan i Retro:

Kineser spiller Beatles

I kveldens Retro er det Ulf Risnæs fra Tre små kinesere og Anita Skorgan som er gjester. Og her får Risnæs endelig lov til å synge sanger fra sine idoler i Beatles.

Retro-reprise i kveld:

Retro med Hoel og Boel

Med kveldens Retro starter Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund et tilbakeblikk på sin første høstsesong. Og gjestene i første program er danske Hanne Boel og norske Jørn Hoel.

Retro tilbake:

Mer Retro, mange overraskelser

Ole Paus som rapper og synger engelsk. Grand prix-fri Jahn Teigen. Den nye Retro-runden som begynner 27. august byr på mange overraskelser, lover Ole Jørgen Grønlund.

Tirsdag 23.april:

Retro takker for seg

Vidar Busk og Håvard Bakke er Retro-gjester tirsdag. Busk takker Jimi Hendrix for at han selv begynte å spille gitar. Men at det var så vanskelig spill Hendrix drev med, var en strek i regningen...

Retro 16. april:

Marie Bergmann i Retro

En svensk viseveteran er gjest i Retro denne tirsdagen. Marie Bergmann har sunget og spilt på de samme stedene og også sammen med Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerstrøm.

Program fem:

Olsenbrødre synger "Hair"

Melodi Grand Prix-vinnerne brødrene Olsen fra Danmark gjester Retro denne uka. Her viser de at de kan mer enn å synge om kjærlighets-vinger; blant annet viser det seg at de har erfaring fra musikalen "Hair".

Fjerde program 2.april:

Gjennombrudd via gåsehud og bankvesen

"Engler i snøen" var et soleklart musikkvalg da Jonas Fjeld gjestet Retro sammen med Hilde Heltberg. Med hans kommersielle gjennombrudd ble forholdet til bankvesenet et annet, fortalte drammenseren.

Program tre 26. mars:

Svenskene inntar Retro

"Två ska' man var'" og "Yesterday Once More" blir det når svenskene Lotta Engberg og Kikki Danielsson inntar Retro. Og vi får vite hvorfor det var BRA at Bobbysocks vant Melodi Grand Prix i -85, og ikke Kikki Danielsson.

Program to, tirsdag 19. mars:

- Punken et slag i trynet!

- Punken var et slag i trynet! Sitatet tilhører Halvdan Sivertsen, en av gjestene i det andre programmet i mimremusikk-serien Retro. Se og hør klipp fra program to her!

Retro-reprise:

Med Tyler og trekkspill

I kveldens Retro kommer to gjester de fleste nordmenn har et forhold til, enten de vil eller ikke. Bonnie "It's A Heart Ache" Tyler og Bjarne Brøndbo sørger for høy nynne-faktor i kveld.

Mange så Grønlund & Bettan:

God start for Retro

Mange likte et musikalsk tilbakeblikk og fulgte premieren av musikkprogrammet Retro på NRK. Over 700 000 TV-seere fulgte Ole Jørgen Grønlund og Elisabeth "Bettan" Andreassen tirsdag 12. mars.

Klart for Retro:

Bettan og Grønlund ser tilbake

Liker du pop-musikk fra 60-tallet og til midten av 80-årene? Er og Pink Floyd, U2, Beatles og Elton John musikk du hører på fremfor tekno og rap? Da bør du få med deg den nye musikkserien "Retro" på NRK tirsdager fra 12. mars.

Nytt musikk-program på NRK1

Det swinger i Retro

D.D.E.-Bjarne i aksjon
Folkekjære Bettan og 6x70-programleder Ole Jørgen skal nå swinge lisensbetalende rock- og pop-entusiaster med musikk-programmet Retro. Retro lover mye musikk og lite prat med stjerneskudd som Bonnie Tyler, Vidar Busk, Kikki Danielsson og Bjarne Brøndbo i studio. Se Bonnie på video!

 
 
10 SISTE RETRO
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no