skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Nytt på nytt  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Nytt på nytt Sist oppdatert 11:49
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Samleside: NYTT PÅ NYTT: ARTIKKELARKIV
Siste kveld med gjengen:
(Foto: NRK)
Denne fredagen blir siste kveld for Anne-Kat. Hærland i Nytt på nytt-panelet. Jon og Knut bestemte seg derfor for å fortelle sannheten om sin kollega.

Se video fra kakefesten:
- Vi har ikke sjampis, men vi har vann. Dette er jo tross alt NRK, smilte Jon Almaas da han og Nytt på nytt-panelet feiret at sending nummer 200 var vel i havn.

Knuser all konkurranse:
Om du noen gang har tvilt på det, kan du slutte nå: Nytt på nytt er Norges mest populære TV-program! Grunnen til det, og de beste klippene fra året som gikk, ser du her.

Nesten halvannen million:
Det er ikke bare Test nasjonen og Beat for beat som kan skilte med høye seertall den siste uka. Nytt på nytt slår dem begge med god margin.

Se videoklipp fra NRK-karrieren:
Atle Antonsen har travle dager. For tiden er han i ferd med å redde Kanal 24, og snart drar han på turné med Johan Golden. Men først skal han være gjest i Nytt på nytt.

Les programledernes tilbakeblikk:
Den 9. april fylte Nytt på nytt fem år. - Jeg gruer meg til pubertetsopprøret, sier Jon Almaas. Les hans og de to andre programledernes tilbakeblikk her.

Nytt på nytt fredag 16. april:
- Jeg vet ikke om jeg har noe der å gjøre, sier hele Norges fotballguru Arne Scheie. Fredag er han og Jon Herwig Carlsen gjester i Nytt på nytt.

Toppmøte i Nytt på nytt:
Denne fredagen blir kommer to av Norges aller største kultur-personligheter til Nytt på nytt. Ukas gjester heter nemlig Liv Ullmann og Arve Tellefsen.


 
<b>Spill Jons nyhetsquiz</b>
PROGRAMLEDERE
Jon Almaas
Anne-Kat. Hærland
Knut Nærum
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no