skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Nytt på nytt  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Nytt på nytt Sist oppdatert 11:49
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Se video fra kakefesten:

Kakefeiring av 200 programmer

(Foto: NRK/Geir Evensen)
(Foto: NRK/Geir Evensen)
Med T-skjorter og kake til hele publikumsgjengen, feiret Jon Almaas og Nytt på nytt-panelet at sending nummer 200 var vel i havn.

Publisert 09.03.2007 09:15. Oppdatert 12.03.2007 16:43.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Geir Evensen

- Det er lenge siden jeg har vært i ordentlig bursdagsselskap, så dette var stas, sier Jon Almaas med munnen full av bløtkake. Sammen med Knut Nærum, Anne-Kat. Hærland og kveldens to gjester Trond-Viggo Torgersen og John Christian Elden, feiret han at Nytt på nytt har overlevd hele to hundre sendinger.
Publikum i Nytt på nytt med jubileums-T-skjorter (Foto: NRK/Geir Evensen)

- Burde hatt sjampis

Med på festen var også de omkring 150 publikummerne som hadde ledd seg gjennom jubileumssendingen. Iført T-skjorter med Nytt på nytt-logo og påskriften "200 - 090307" vanket det brus, marsipanlokk-kake og selvfølgelig autografer.

- Vi burde hatt sjampis til gjestene, med de får klare seg med brus og vann, dette er tross alt NRK, smiler Jon Almaas, som lover å skaffe fyrverkeri når de passerer 500 sendinger.
- Eller i hvert fall et stort kubbelys!

Ble spurt om å ta over etter Anne-Kat.

Selv etter åtte år som tørrvittig høyreflanke i programlederpanelet, leverer Knut Nærum fortsatt morsomheter hver fredag, noe han har tenkt å fortsette med.
- Det er selvfølgelig fristende å resirkulere noen av vitsene fra de første programmene, problemet er å få nyhetene fra den gang til å stemme overens med dagens, påpeker han, og legger til at denne jobben er den beste han har hatt.

- Jeg har ingen planer om å slutte nå, men jeg fikk jo forespørsel om å ta over etter Anne-Kat. Imidlertid går jeg for tryggheten ved det jeg har, spøker han.


Siste saker:

 
<b>Spill Jons nyhetsquiz</b>
PROGRAMLEDERE
Jon Almaas
Anne-Kat. Hærland
Knut Nærum
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no