skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner  Noen bedre
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Noen bedre Sist oppdatert 13:11
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Underholdningserien Noen bedre har hatt sin siste sending, og Tore er på sporet av en ny underholdningsserie. Klare signaler fra nettmøtet viser at publikum vil ha Tore på sporet tilbake, og det finnes mange historier.

AKTUELT

Tore på sporet igjen

Etter en spennende og krevende høst med underholdningsserien Noen bedre, starter arbeidet med en ny runde med Tore på sporet. Mange har ventet på at Tore på sporet skulle komme tilbake, og har allerede sendt inn sin historie.

KONKURRANSE

Noen bedre-konkurranser

Noen bedre har hatt sin siste sending. Her kan du sjekke konkurransene og vinnerne.

LYD OG VIDEO

Tores kommentar: Takk te dokk!

Tore og Philip har hatt sin siste sending i underholdningsserien Noen bedre. Tore er allerede på sporet av en annen underholdningsserie.

IMITATORKONKURRANSE

Finale: imitatorkonkurranse

Vi gratulerer Nickolas Pettersen Henriksen med seieren i Noen bedres imitatorkonkurranse. Han var vinner hos folket og fagjuryen.

Mildrid på sporet

Mildrid Marie Olsen går i Tore sine spor. En venninne som ikke hadde sett sin far på 30 år ble Mildrids utfordring. Møt Mildrid og venninnen, Anette Bjørnsen i Noen bedre.

El-bil rekord for studenter

For å skape blest om studentuka i Vestfold prøvde studentene å slå rekorden til et IT-selskap i Bergen, som klarte å få 13 mennesker inn i en el-bil. De prøver å slå sin egen rekord i Noen bedre.

Kjørte bilen hjem

Den ene har kjørt prikkfritt i 76 år mens den andre krasjet familiens bil som 3-åring. I det siste Noen bedre vil Tore Strømøy fortelle to svært ulike historier om bilkjøring.

Finale i imitatorkonkurransen

Jurymedlemmer i lørdagens finale i imitatorkonkurransen er Hege Schøyen og Tor Erling Staff. Deltagerne i finalen er blant andre Thor Lydersen som kamelen Ali.

Hjertebarnet Dag Erik

Hjerteopererte Dag Erik opplevde det ingen trodde han fysisk kunne bli i stand til å utføre. Gutten har fått et bedre liv enn hjelpeapparatet trodde, med god hjelp fra musikken til DDE.

 
NOEN BEDRE I NETT-TV
Programledertest
Programlederspiren Philip
SKRIV I GJESTEBOKEN
SI DIN MENING

Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no