PROMO FBIBrennpunktRadiodokumentaren
3_1_banner  Mellom nytelse
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Mellom nytelse og smerte Sist oppdatert 11:35
 

Vi har ruset oss til alle tider

Den gode rusen er et hyggerituale, den gir lykkefølelse, gjør oss mindre selvkritiske, vi får mer kontakt med egen innside.

Publisert 19.11.2004 13:55. Oppdatert 24.11.2004 15:27.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Vi er midt i jule­bords­tiden med rus som et naturlig innslag. Vi nyter øl, vin, lystige drinker og ditto lag. Latteren sitter løst, hyggefaktorene er mange. Alkoholen får flyte, den er lovlig, allment akseptert og godt kjent.

Naturlig å drikke seg kanon? Fanny Duckert svarer om rus i nettmøte torsdag kl. 12-13

Hva er konsekvensene når rus er så enkelt tilgjengelig og så billig? Og har vi valgt det mest hensiktsmessige rusmiddelet? Er alkohol så greit som vi har lært oss til å tro?

I dette programmet er ekspertenes oppdrag å innføre kun ett rusmiddel i et rusfritt Norge. Hva går de for? Er det den alment aksepterte og lovlige alkoholen? Eller er det ett av de illegale stoffene – hasj, valium eller kat?

Kari tar med seg tre fagfolk til Juvasshytta i Jotunheimen. De tre er psykiater Hans Olav Fekjær, lege Jørg Mørland og psykolog Fanny Duckert.

Se svaret i Nett-TV

I programmet om rus har Kari Slaatsveen tatt med seg psykiater Hans Olav Fekjær, lege Jørg Mørland og psykolog Fanny Duckert til fjells. (Foto: NRK)

LENKER
Siste saker:

 
SENDETIDER
«Mellom nytelse og smerte» sendes onsdag klokka 19:55 på NRK1, og i Nett-TV.
 
5 SISTE ARTIKLER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no