skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
hodejegerne_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Hodejegerne
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Premiere lørdag 12. januar:

Hvem er jordmor, hvem er pølsemaker?

Jordmor, ridelærer, bartender, telemontør, pølsemaker og kordirigent. Dette er yrkesgrupper som dukker opp i premiéreprogrammet til Tande-Ps nye lørdags-serie "Hodejegerne". Men hvem er hvem?

Publisert 10.01.2002 14:35.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Er Jim en pølsemaker?

Er Jim en pølsemaker?

Ingen vet hva slags jobb Jim har. I "Hodejegerne" prøver han blant annet å overbevise lagene om at han er pølsemaker. Etter litt starttrøbbel er han i full gang med å produsere wienerpølser.

Hvem er hvem?

Det er stor variasjon i yrkene vi blir litt bedre kjent med i den nye lørdagsunderholdningen på NRK. I Tande-Ps "Hodejegerne" får inviterte gjester testet sine kunnskaper om alt fra bartendere til kordirigenter. Konkurransen går ut på at de skal finne frem til hvilken person som har hvilket yrke, noe som ikke er lett, viser det seg i det første programmet.

Vrien oppgave

Jon Skolmen, Suzanne Paalgard(Turte i "Blåfjell"), Øystein Bache og Rune Gokstad sliter skikkelig med å finne ut hvem som er jordmor, ridelærer, bartender, telemontør, pølsemaker og kordirigent i "Hodejegerne"s første program som sendes lørdag 12. januar kl. 20.25.

Av Brita Garden

Siste saker:

 
10 SISTE HODEJEGERNE
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no