skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Først og sist  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Først & sist Sist oppdatert 09:23
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Først & sist 17.11.06:
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Mimring, moped og elskerinne

Eli Hagen gav oss innblikk i sine år med Carl. Sissel feirer 20 år som artist, og forberedelsene til ett av vårens store høydepunkter har begynt.

Publisert 13.11.2006 16:41. Oppdatert 20.11.2006 11:41.
Av Pia Jensen

Carls Eli

Eli Hagen besøker oss i forbindelse med selvbiografien "Elskerinne, sekretær og hustru". Boka karakteriseres som rystende ærlig, og forteller om sjalusi, sladder og utroskap. Politikerhustruen tok bladet fra munnen og fortalte om sitt samliv med Carl I. Hagen gjennom mange år.

Gyldne tider

I tillegg kom Jan Eggum, Kaia Huuse og NRKs egne Per Sundnes for å mimre om Grand Prix. I disse dager starter nemlig forberedelsene til vårens store arrangement.

Øyvind og Fridtjof

Den landskjære komikeren Øyvind Blunck er også godt kjent som karakteren "Fridtjof". I ukene før jul sendes serien om rockeren fra Ytre Enebakk på NRK, i tillegg til at det kommer en DVD hvor man kan bli bedre kjent med Fridtjofs nærmeste omgangskrets og hvordan de feirer jula.

I alles hjerter

Sissel Kyrkjebø feirer 20 år i rampelyset og har gitt ut en CD-samling med perler fra hele karrieren. Hun fremførte en klassiker for oss i studio.

Fostermedisin

Sist men ikke minst fikk vi besøk av fostermedisiner Sturla Eik Nes fra St. Olavs Hospitalet i Trondheim, som har foretatt Norges første operasjon av et foster i mors liv. Denne omfattende operasjoen har kun funnet sted ved to tidligere anledninger i verdenshistorien.

Siste saker:

 
PROGRAMLEDER
Fredrik skavlan bannerliste høyre
SKRIV TIL OSS
Send oss gjerne en epost med ris og ros, saker du vil ta opp, kommentarer til programmet eller annet du har på hjertet.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no