skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Først og sist  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Først & sist Sist oppdatert 09:23
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Først & sist fredag 7. april:

Forføreren Mia Gundersen

Til høsten skal Mia Gundersen forføre en ung mann i ”Manndomsprøven” på Oslo Nye Teater. Men allerede fredag fik hun testet sine forføriske evner i Først & sist.

Publisert 06.04.2006 15:53.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Leif Gjerstad

For snart 40 år siden feiret filmen ”The Graduate” stor suksess, der den middelaldrende Anne Bancroft (i rollen som ”Mrs. Robinson”) kaster seg over og forfører Benjamin Braddock (Dustin Hoffman), sønnen til noen nære venner av herr og fru Robinson.

Det sex-motiverte forholdet mellom den gifte kvinnen og den langt yngre mannen gikk ikke så godt, men filmen gikk så bra at den siden har vandret inn på teaterscenen. Og til høsten kommer den i norsk tapning på Oslo Nye Teater, med Mia Gundersen i rollen som Mrs. Robinson.

Umoralsk!

Får Mia finger'n av Otto Jespersen, dersom hun prøver å forføre ham hos Skavlan? (Foto: NRK)
- Å innlede et seksuelt forhold til en venninnes sønn er noe du bare ikke gjør, heller ikke i dag, har Mia uttalt i forbindelsen med rollen i ”Manndomsprøven”.

Men selv der hvor det ikke handler om et forhold med venners barn, er det fortsatt kontroversielt med forhold hvor det er stor aldersforskjell mellom mann og kvinne.

- Spesielt hvis kvinnen er eldst, kommenterer Mia om temaet som vil bli diskutert hos Skavlan i kveld: forhold mellom eldre kvinner og unge menn.

Otto, Elvira og Jesus

Elvira har fått mye ros for sin debutplate "Quiet Exit". (Foto: NRK)
Foruten Mia kom også Otto Jespersen, som har lånt sin stemme til en mammut, i helgas premiereklare animasjonsfilm ”Istid II”. Gjester Skavlan gjør også Elvira Nikolaisen, som har fått både mye ros og oppmerksomhet for sin albumdebut ”Quiet Exit” tidligere i vinter.

Elvira kommer for øvrig fra en framgangsrik musikerfamilie (to søsken i Serena Maneesh og en bror i Silver), hvor samtlige unntatt Elvira er aktivt kristne. Og siden påska står for døra, var også Jesus og religiøse høytider tema i ”Først & sist” denne fredagen.

Siste saker:

 
PROGRAMLEDER
Fredrik skavlan bannerliste høyre
SKRIV TIL OSS
Send oss gjerne en epost med ris og ros, saker du vil ta opp, kommentarer til programmet eller annet du har på hjertet.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no