skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
forandring_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Forandring fryder Sist oppdatert 10:59
 
Siste Forandring fryder:
I siste episode av Forandring fryder for denne gang får to gode nabopar på Holmlia pusse opp hverandres stue og hage. Se alle materialene de trengte her.

Forandring fryder på Hovseter:

Nytt på gutterommet

Ukens Forandring fryder har tatt turen til Hovseter, der de pusser opp et kjøkken og et gutterom. Her ser du alle materialene oppussingsgjengen til Hilde Hummelvoll trenger for å få det gjort.

Forandring fryder 2/11:

Lag en ny bar

I ukens Forandring fryder er Hilde Hummevoll og oppussingsteamet hennes i Stavanger, og pusser opp en bar og en kjellerstue. Her ser du hvordan.

Høyt oppi Hakadalen:

Oppussingsoppskriften

I ukens Forandring fryder er Hilde Hummelvold og oppussingsteamet hennes i Hakadal for å pusse opp en stue og et kjøkken. Se hvilke materialer som ble brukt her.

Forandring fryder 19/10:

Får ny golfbane

Når Forandring fryder tar turen til Asker for å pusse opp en terrasse og et barnerom, blir det til og med plass til en etthulls golfbane.

Forandring fryder 12/10:

Forandring fryder for femte gang

Når Forandring fryder er tilbake med sin femte sesong, er det to hus på Strømmen utenfor Oslo som er de utpekte oppussingsmålene for første program. Se alle materialene som ble brukt her.

Dette har hendt:

Tidligere Forandring fryder

DU kan fortsatt både lese og se en del av det som har hendt tidligere i Forandring fryder. Klikk på lenkene under for å utforske endringer du kan gjøre i hus og hage.

 
10 SISTE FORANDRING FRYDER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no