Etter Skoletid (#vtopp)
Tormod (#topp)
Etter Skoletid 16. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

AAATSJO!!!

Jeg er potte tett, har en hals som et råkostjern, men sending blir det! Hvorfor? To enkle grunner. Fordi det er gøy å lage tv med dere og fordi dagens sending er ekstra viktig!

Publisert 16.10.2003 10:39.
Til helga er det tid for den årlige store TV-aksjonen, og vi i Etter Skoletid gir deg viktig informasjon og opplevelser du trenger for å skjønne hva det handler om.

På søppelfyllinga

Vi har gjennom uka fulgt "Olsenbanden jr" under deres reise i Nicaragua i Mellom Amerika. I dag skal vi tilbringe en dag på søppelfyllinga der vår venn Ada Luz og mange andre jobber og bor! Det vi skal vise er villere og mer usannsynlig enn noen film du har sett.

Men dette er ikke film, det er virkelighet, dette er hverdagen, dette er det som er normalt for Ada Luz og hennes familie. Gutta i Olsenbanden jr. var med en dag på søppelplassen, de kommer i studio for å fortelle om sine opplevelser.

Marielle

Er ei ung jente som har store ting i vente. Ikke nok med at hun skal spille på ES scenen i dag, på søndag skal hun fremføre låten sim sammen med kringkastingsorkesteret under den store TV aksjonen.

Håkon og Marianne

Er programledere for TV aksjonen. De kommer rett fra besøk hos prinsesse Märthe Louise for å fortelle om aksjonen og showet på NRK.Duell

det er en litt spesiell ES dag. Men; det er torsdag og det betyr DUELL! Ring og meld deg på, tidlig - duellen svir vi av rett etter dokumentaren ca. kl.15.20. Så vær tidlig, vær klar, vær skjerpa - førstemann!!

GjettPåBok

Idag er det forfatter reidar Kjeldsen som snakker om bok. Spørsmålet vi vil ha svar på øyeblikkelig er - Hva heter boka?

Snak - atsjo - kkes
Dormod

Siste saker:

test htopp
Tormods profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no