Etter Skoletid (#vtopp)
Tormod (#topp)
Etter Skoletid 2. oktober kl. 15.05 på NRK 1:

::: Film :::

Vi får nesten en hel film i studio. Regissør Aleksander Eik kommer, Den stormforelskede Thomas Giertsen kommer, og Kvinnen i Mitt Liv - Ane Dahl Torp kommer!!!

Publisert 02.10.2003 09:39.
Altså da mener jeg kvinnen i livet til filmen "Kvinnen i Mitt Liv altså- ikke kvinnen i livet mitt liksom ... Vi får også besøk av Morten som hadde arbeidsuke på innspillingen av filmen. Hvordan får man til det?!!

Filmen har fått veldig varierende mottagelse i pressen. Vi feller endelig dom, vår filmagent anmelder filmen for deg!


Vår egen Lizzy McGuire har også tatt steget over til filmlerretet. Hvordan funker det? Vi anmelder Lizzy filmen også. Buhuu-det er litt skummelt å anmelde sine egne venner liksom.


Karen Jo Fields

En av de mer omtalte scenene i Kvinnen i Mitt Liv er når Ane Dahl Torp synger karaoke for en stormforelsket Thomas Gjertsen. Den vakre sangen på filmen er det imidlertid karen Jo Fields som egentlig synger. Hun er ute med nytt album og viser hvor vakkert det er på Live scenen vår.Trailsykling

Vi gjør sykkelsesongen litt lenger. For to uker siden hadde vi freeride hopp i studio, nå rigger vi til en trail løype - Disse gutta "dropper" fra store høyder og gjør ting du ikke viste du kunne bruke sykkelen til.


Leirskolen

Mange ble bekymret over å se hyper-allergiske Nora forlatt i skogen med sterke symptomer på hoggormbitt. Vi kan røpe at alt står bra til. I dagens episode blir derimot Roy utsatt for meget sterke opplevelser som sender han inn i komalignende tilstander. Følg med - sterke scener!Duell

Ikke nøl - dette er dine 5 minutter på tv.Uhøytidelig musikkduell. 5 poeng, 2 deltakere, 1 vinner. Ring og meld deg på! Og ja; du kan vinne en Gameboy Advance Sp - men det er ikke det viktigste her ... eller?Gjettpåbok

I starten av sendinga snakker en forfatter om ei bok han eller hun digger. Spørsmålet til deg er enkelt - Hva Heter Boka? svar på e-post eller SMS - og du kan vinne gromme bøker.
Jeg kommer garantert - hva med deg?
tRMD

Siste saker:
Flere saker: ALT OM LEIRSKOLEN
Siste saker:

test htopp
Tormods profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no