Etter Skoletid (#vtopp)
Fra A til B ok
Fra A til B ok (#topp)

Boka er ferdig!!!

Du er kanskje en av de 40 medforfatterne? Hundrevis av seere sendte inn forslag og tips til programmet om hva boka skulle handle om, hvordan hovedpersonene skulle være osv. Forslagene til 40 av innsenderne ble brukt i boka, og navnene deres er nå med på å pryde omslaget.

Romanen er snart ferdig!

Det har vært litt av en jobb, men nå er vi snart i havn. Romanen DU har laget sammen med forfatter Arne Svingen er nå nesten ferdig. Den skal utgis til våren, og har DU bidratt med ideer som har blitt brukt eller påvirket historien vil DU stå som forfatter!

Romanen du er med på

å skrive heter "Smykket". Jeg sier DU fordi dette gjøres jo av forfatter Arne Svingen og deg i fellesskap. Du leverer innspill og ideer - Arne skriver. Å skrive ei GOD bok er en svær jobb, så skal vi rekke dette må vi gi full gass!

"Smykket"

Amanda får vite at moren er død. Siden hun ikke har noen annen familie, må hun bli med barnevernets mottakssenter. Morgenen etter kommer det en mann dit som utgir seg for å være Amandas ukjente onkel. Rundt halsen har han et stort smykke, nøyaktig likt som det moren pleide å ha på seg ...

Fra A til B ok: Tankekart

Vi hadde besøk av to 7-klassinger fra Kjelsås for 2 uker siden. De hjalp oss med å utvikle bok-historiene våre videre. Mange av dere kjenner metoden de brukte - nemlig TANKEKART. Ta historien ett skritt videre ved å bygge ut fra de boblene de stoppa på! Send inn til bok.etterskoletid@nrk.no eller til

test htopp
Fra A til B ok (#høyre_topp)
bok.etterskoletid@nrk.no
Fra A til B ok: Tankekart
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#info)
DE SISTE ARTIKLENE:
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no