Etter Skoletid (#vtopp)
Birgitte (#topp)
Etter Skoletid 13. mai kl. 15.05 på nrk 1:

Aller siste torsdag!

Vi fortsetter uken med tilbakeblikk. Etter skoletid er snart over for alltid! Den aller siste torsdagen skal Birgitte og Christian bruke på å se tilbake på noe av det som har skjedd i Etter skoletid de siste to årene.

Livet under vann!

Birgitte går under vann i dag og får besøk av flere gjester som kan fortelle deg om fenomener under vann. Både hav og akvariegjester skal fortelle om hva vi finner i havet og hvordan vi kan bo med fisk i stua. Send inn spørsmål på sms eller mail om det å ha et eget akvarium! Vi deler ut "Oppdrag Nemo" på DVD til noen heldige innsendere.

Info om Birgitte

Noen kondenserte data om meg. Hvis du har noe du gjerne vil fortelle meg – så gjør det!
Til Birgittes profil på Rotor

Etter Skoletid 15/4 kl. 15.05 på Nrk 1:

Full kontroll!

Orji Okoroafor visert oss hvordan man trikser på basketballbanen, Olav Slettebø snakker baklengs og Magnus Dehli Vigeland gjør akrobatiske kunster. Hvorfor har noen ballfølelse, kan klatre i høye fjell og stå på hendene mens de drikker en kopp te? Disse folkene har full kontroll over kroppen!

Lær å lage film!

I dag kan du få med deg bra tips til hvordan du kan lage din egen film! Kjetil Indregaard er manusforfatter og skal sammen med Ingunn og Elise fra Spiri2 lage et manus. Men de trenger tips fra deg! Følg med i sendingen og send inn dine tips på sms og mail!

test htopp
Birgittes profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no