De besatte 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > De besatte Sist oppdatert 13:31

En nettside fra

NRK Drama

Lurer du på noe?
Kontakt:
Informasjonsmedarbeider
Tlf. 23 04 89 33

 
Vi vet nå hvordan "De besatte" endte... Vi vet hva slags tanker som lå bak. Nå kan du prøve deg i spillet om "De besatte".

Før 11. avsnitt:

10. brev - Håkan Eriksson er uten tvil død. Men nå har han gitt oss sin siste kunnskap.

Og takk for det.. Men det er dyster lesning. Ingen av de besatte er ment for å overleve. Alle har blitt avlet opp for at Jegeren skal ta livet av dem slik at lederne kan få kreftene deres.

Før 9. avsnitt:

9. brev - Vet ikke helt hvordan jeg skal si det.. har det for JÆVLIG!

Jeg har funnet en liste. I form av Tegnet. En liste med navn. Det virker som om at alle navnene på listen er besatte. Alle de som var krysset ut er døde. Et av de navnene som var krysset ut var Göran Stein. Et annet var Henrik Modin. Min bror.

Før 8. avsnitt:

8. brev - Håper du har det bra, for her er det grunn til å skjelve!

Jeg føler meg fanget under isen. Snart vet jeg verken opp eller ned. I går forsvant Anna Lena igjen, uten å si hvor eller hvorfor.

Før 7. avsnitt:

7. brev - Håkan Eriksson er død...

Han var en spesiell mann som ikke hadde noen venner. Det eneste han hadde var minnet om hans døde kone som han fortsatt elsket og en kjennskap til mytologi som av og til tok litt overhånd, og som til slutt ble hans død.

Nordmennene er med..

Nå har også Norge for alvor blitt blandet inn i "De besatte". Marika spilles av Marit A. Andreassen og Hallvard Holmen spiller Marikas eks-mann Tommi.

Et siste oppgjør mellom lys og mørke:

"DE BESATTE" - ny, nordisk thriller-serie på NRK1 - Torsdager kl. 21.30

Forestill deg at dine svakheter og blir til din store styrke, og at det er din smerte som blir din styrke. For første gangen har du kraften til å gjøre akkurat som du vil. Du har blitt en av de besatte. Hva ville du gjort?


Nyhetsbrev

Her kommer nyhetsbrevene fra Håkan Eriksson til å ligge. Klikk deg inn for å få de siste overraskelsen, nyhetene og avsløringene.

I episode 6 dør Håkan Eriksson. Han blir skutt på jakt etter kraftens hemmeligheter i Skottland. Men Jocke skriver videre på nyhetsbrevene.. Følg med hovedpersonens egen dagbok!

Gikk du glipp av De besatte?

Se resymé av episodene

I sentrum for fortellingen står Jocke, en ung dagdriver som ikke selv er en av de besatte, men som blir rammet personlig av en katastrofe på grunn av de besatte. Etter dette forsøker han å finne ut hva som skjer. Jocke er vår hovedperson, og det er i takt med hans etterforskning vi får følge historien etter hvert som den blir rullet opp.

 
10 SISTE DE BESATTE
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no