skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Borettslaget 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Borettslaget
 
Borettslaget:
Etter å ha kunnet følge beboerne i Tertitten Borettslag i tykt og tynt gjennom en hel vår er det nå over for denne gang for Narvestad, Yngve, Piirka og de andre. Gikk du glipp av noen episoder? Se alle her!

Borettslaget episode 8:

Hvem er Yngves kjæreste?

Vi har kommet frem til den siste episoden av suksess-serien Borettslaget, en episode der overraskelsene står i kø. Blant annet får vi vite hvem som er Yngve Freiholts kjæreste!

Borettslaget episode 7:

Livets berg- og dalbane

Lindas seier i Miss Vesterålen-konkurransen får en bitter ettersmak da hun kommer på sykehuset og får se stakkars Ruth.

Borettslaget episode 6:

Ferieavløseren

(Foto: NRK/Leif Erik Bye)
Utrolig men sant: Narvestad skal ta seg en ukes ferie! Piirka gjør en forferdelig tabbe, og Yngve er blitt alles favorittonkel. Se sjette episode av Borettslaget her.

Borettslaget episode 5:

Fatimas hemmelighet

(Foto: NRK/Leif Erik Bye)
Ali Silmandar begynner å spionere på søsteren Fatima, som besøker en tante i Urtegata som ikke eksisterer. Linda Johansen og Ruth Narvestad legger ut på biltur som Thelma & Louise, og Piirka utvider begravelsesvirksomheten sin. Se episode 5 her!

Se Narvestad, Piirka og de andre:

Bilder fra Tertitten

Narvestad, Ruth, Piirka, Yngve Freiholt, Ali og alle de andre - her er Borettslagets bildegalleri!

Borettslaget episode 4:

Piirkas nye karriere

(Foto: NRK/Leif Erik Bye)
Piirka har startet begravelsesbyrå. Bærumsgutta sitter på glattcelle, og Ruth og Narvestad begynner på tegnekurs. Her er fjerde episode av Borettslaget.

Borettslaget episode 3:

Vann til besvær

(Foto: NRK/Pål Nissen)
Ruth skal endelig forsøke å ta "lappen", mens Linda Johansens uhell med gullringen i avløpet har større ringvirkninger enn ventet. Og Piirkas hårfrustrasjon når nye høyder.

Borettslaget episode 2:

For full musikk

Nikolay, Wilhelm og Andreas i studio (Foto: NRK/Pål Nissen)
Nicolay og "Vestkantpakket" spiller inn låt i studio. Ruth skal ta sertifikat og øvelseskjører i traktor, mens Piirka er i ferd med å miste håret.

Knalldebut for Borettslaget

Tre av fire fjernsynssjåarar fylgde Robert Stoltenbergs gamle og nye figurar i Tertitten borettslag då dei nye episodane i Borettslaget hadde premiere laurdag.

Borettslaget, lørdag 4. mars:

Tilbake til Tertitten

- Det har vært slitsomt, men veldig artig å gjenopplive Narvestad & Co. Det er jo tre år siden sist, så dette blir et hyggelig gjensyn, sier Robert Stoltenberg.

Borettslaget lørdag 4. mars:

Tertitten fra innsiden

Livet går videre i Tertitten – med driftsleder Narvestad som vaktbikkje. Gjennom åtte nye episoder, med start lørdag, får vi et gjensyn med Narvestad og alle de andre beboerne i Tertitten borettslag.

Borettslaget episode 1:

Vimpelen heises på nytt

Driftsleder Narvestad og søsteren Ruth heiser vimpelen og ønsker TV-teamet velkommen tilbake til Tertitten Borettslag, der vi møter både gamle og noen nye beboere.

Vestkantpakket med ny video!

Bærumsguttene Nikolay, Andreas og Wilhelm har ofret fyllehelger i Hemsedal og flyttet inn i Tertitten for å oppleve et mer autentisk liv i ghettoen. Se videoen deres her!
Diskuter: Hva synes du om de nye folka?

Si din mening om Borettslaget

Det er igjen klart for en ny runde med Borettslaget. - Endelig, mener mange, mens noen helt sikkert kunne klart seg uten. Si din mening her!

 
Test deg selv
10 SISTE BORETTSLAGET
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no