skilleHør DK i nettradioen (brun) skilleMusikk: Bach eller Beatlesskille_slutt
3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Sånn er livet
 
 
Sånn er livet har fått nye nettsider. du kan fremdeles lese artiklene og det andre innholdet på de gamle sidene, men for oppdatert informasjon må du bruke de nye.

Solskjær tror på en bedre verden

Ole Gunnar Solskjær bruker sitt kjente fjes på å være FN-ambassadør og understreker at fotballstjerner ikke er så gjerrige som mange tror.

Idolenes makt

Sissel Kyrkjebø, Ole Gunnar Solskjær, Inger Ellen Nicolaisen og Johann Olav Koss er så berømte at de kan være med på å gjøre en forskjell i verden. Så hva bruker de den makten til?

Den siste krigsjul

En liten busk med brukne grener, som lukter av sot. Pyntet med girlandere laget av dopapir. Det er et stuslig juletre, - men den siste krigsjula, i 1944, lager den lille busken en strålende julaften på sykestua i Kirkenes

Alternativ Nobelpris til Bianca Jagger.

Bianca Jagger
Ifølge juryens vurdering får Bianca Jagger prisen for sitt langvarige engasjement for blant annet menneskerettigheter og miljøvern. Jagger har i mange år kjempet mot utnyttelse av barn og for avskaffelsen av dødsstraff.

Jødestaten

Ingen er sterk nok, eller rik nok, til å forflytte et helt folk. Bare en ide kan greie det, skrev Theodor Herzl. En mann som slamret med dørene. Det er 100 år siden sionismens grunnlegger døde.

Mellom høyt og lavt

Mellom gåselever og fiskeboller ligger en smak som verken er fugl eller fisk. I egalitære Norge liker vi å tro at vi er ganske like, og kanskje vi har rett i det. Når man verken er høykulturell eller lavkulturell, hva er man da? Mellomkulturell, hevder professor Espen Ytreberg.

Høyt trykk i idolpanelet

Torsdag møttes idoler og idoldyrkere til debatt i Studio 19 på Marienlyst. Hva står idolene for? Hva bruker de kjendisstatusen sin til? Her er noen av svarene.
Se hele Idol-sendingen her

Møt idolpanelet!

I dag klokken 10.03 åpnes slusene for den store idol-debatten i studio 19 på Marienlyst. Møt idolene og ekspertene som tørner sammen i dagens direktesending!

Idolenes Makt

Det er 20 år siden den første Sånn er livet-sendingen gikk på lufta. Vi feirer ved å gi lytterne ekstra gode radioopplevelser, blant annet Idolenes Makt. Denne serien preger våre sendinger på P2 og nettet i høst.

- Rart å være et merkenavn

Kari Traa er mange ting. Olympisk mester, merkevare og ifølge ukebladet Her&Nå Norges mest sexy kvinne. Sånn er livet snakker med henne om forbilder, makt og mening i portrettserien ”Idolenes makt”.

- Ikke hør på TV-duster!

Harald Eia er sosiologen som ble komiker, og som på riksdekkende TV har vist fram deler av anatomien mange ikke ante eksisterte. Sammen med kollegene sine i Åpen post og Team Antonsen har han tullet med narkomane, alkoholikere, asylsøkere og psykisk utviklingshemmede. Er han et godt forbilde?

- Vær glad i den nasen du har!

Under årets filmfestival i Haugesund stakk Ane Dahl Torp av med Folkets filmpris og Amanda for beste kvinnelige skuespiller. Nylig ble hun også kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Manns lesere. Hva mener hun selv om alt oppstyret rundt henne?

- Ikke heng meg på veggen!

Scenesex, sjøsatte griser og illsinte nordlendinger – få nordmenn har klart å vekke så mye foragelse og indignasjon ved så mange forskjellige anledninger som Kristopher Schau, for tiden programleder for Et Norge i krig i NRK P3.

Visjon og virkelighet

I 1970 kunne norsklærere på gymnas over hele landet tilby elevene et helt nytt leseverk. Antologien Visjon og virkelighet I og II skulle framfor alt vekke elevenes leselyst. Og nå var det ikke lenger kun norsk – nå tok man hele verdenslitteraturen i bruk

 
Søk i NRK Nettradio
Sånn er livet: programleder
25 SISTE SÅNN ER LIVET
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no