skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
Ønskekonserten topp 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Ønskekonserten Sist oppdatert 15:15

Ønskekonserten - NRK P1 søndager kl 17.07

E-post:

Fax: 73 88 13 86

Ønskekonserten
NRK
7005 Trondheim

 
Ønskekonserten har fått nye nettsider. Du kan fremdeles lese artiklene og det andre innholdet på de gamle sidene, men for oppdatert informasjon må du bruke de nye.

Ønskekonsertens mest trofaste

Aase Groth (82) er Ønskekonsertens uten tvil mest trofaste lytter. Ikke bare har hun lyttet til Ønskekonserten i 46 år, hun har sendt inn hilsen til hver eneste sending også.

Kurt Nilsen mest populær i Ønskekonserten

”She's so high" med Kurt Nilsen var den mest spilte plate i Ønskekonserten i 2003. Bergenseren med mellomrom mellom tennene har tatt både Norge og resten av verden med storm og ikke overraskende har også Ønskekonsertens lyttere trykket ham til sitt bryst.

Melodiene som kom med

Lurer du på hvilke melodier som med i Ønskekonserten. Heretter vil vi legge ut alle spillelister fortløpende på Ønskekonsertens nettsider.

- Ønskekonserten består

Den har etterhvert fått mange kopier, men Ønskekonserten er og blir Ønskekonserten. I over femti år har Bojarenes inntogsmarsj varslet Ønskekonserten. Inger Helga Skinlo, Helge Raftevold og Kari Stenhjem (bildet) hører du som programledere.

De mest spilte Ønskekonsert-platene

"Gabriels Obo", "Big big world", "Der rosor aldrig dør", "De nære ting", "Tango for to" og "Det er makt i de foldede hender" er gjengangere i Ønskekonserten.

Ønskekonserten i over femti år

Siden 1950 har Ønskekonserten formidlet gratulasjoner og hilsener mellom slekt og venner i det ganske land. På 50- og 60-tallet var å få med en plate i Ønskekonserten på linje med å vinne i Lotto i dag.

Kjente stemmer

Jan Pande Rolfsen, Torkjell Berulfsen, Per Øyvind Heradsveit, Svanhild Mundheim og Sigmund Groven. Alle har de en fortid som programledere i Ønskekonserten.

 
Spillelister m banner 180
10 SISTE ØNSKEKONSERTEN
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no