skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
Øde øy 3_1 ny
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Øde øy Sist oppdatert 15:12


Øde øy - NRK P1 lørdager kl 12.08

E-post:

 
Artiklane og det andre innhaldet på desse gamle sidene er framleis tilgjengeleg, men for oppdatert informasjon og opptak må du bruke dei nye sidene.

Bård og Vegard laget radio

Bård og Vegard Ylvisåker valgte ferge da de besøkte Hanne Hoftun på NRK P1s øde øy. Øya de fant fram til ligger mest sannsynlig utenfor Afrika et sted.

Spillelister Øde øy

Oversikt over hvilke melodier som ble spilt i Øde øy kan du lese her på NRK.no. Etter at programmet har gått på lufta legges spillelistene ut på nettet.

Åge Hareide og Synnøve Svabø på P1s øde

Synnøve Svabø inviterte med seg Åge Hareide på NRK P1s øde øy. Hareide fikk beskjed om å ta med seg noen av sine yndlingsplater som han delte med radiolytterne.

Dine drømmeplater:

Hvilke sanger ville du valgt?

Gjestene på Øde øy synes generelt det er utrolig vanskelig å velge ut sine favoritter. Hadde du klart å plukke ut fem favorittsanger? I debattforumet kan du fortelle hvilke sanger og hvorfor.

Ville jobbe i radio

Elin Tvedt avslørte at synes det var så morsomt å få være på P1s Øde øy at hun lurer på om hun burde komme seg bort fra skjermen, og over i radio.

Ungkaren digger heavy

Ungkaren Max Marius Almaas fremstår på TV-skjermen som en glatt, striglet og dresskledd ung mann. Det er han ikke.

- Det beste jeg vet!

Når Andreas Viestad snakker om ting som mat, bøker eller musikk stråler øynene hans, og han har vanskelig for å slutte å snakke.

TONO-direktøren velger Zappa

Cato Strøm er direktør i TONO, selskapet som administrerer rettighetene til alle kompinister og tekstforfattere. Musikk er hverdagen hans. Klarer han å velge fem sanger?

- Liker ikke Øde øy

- Egentlig er jeg litt imot sånne programmer som dette, sier Guttorm Andreasen, programleder for musikkprogrammet Wasabi på P2. Likevel ble han med til P1s Øde øy.

 
spilleliste m banner 180
10 SISTE ØDE ØY
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no