skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
3_1_banner-nostalgia
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Nostalgia Sist oppdatert 14:59
 
NRK P1 m banner 120 x 30
 
Nostalgia
NRK P1
søndager kl 16.03.

Ønsker kan
sendes på
e-post til

Nostalgia
NRK P1
0342 Oslo

 

Enda mer Nostalgia

Erik Heyerdahl og Liv Rønneberg byr på et utvidet Nostalgia fra i høst av og har dermed plass til enda flere godbiter - verbale som musikalske når de to byr på Nostalgia i NRK P1 søndags ettermiddager.

Publisert 29.09.2004 12:32. Oppdatert 05.10.2004 10:44.
Av Jon-Annar Fordal

De to kjenner etter hvert NRKs arkiver bedre enn sine egne bukselommer. I arkivene gjør de stadig perledykk og kringkaster den ene godbiten bedre enn den andre.

Bildet: Erik Heyerdahl og Liv Rønneberg byr på et utvidet Nostalgia fra i høst av har plass til enda flere godbiter - verbale som musikalske. (Foto: NRK/Anne Liv Ekroll)


Liv og Nils argumenterer livlig foran PC'n, i arkivene, i korridorene og i studio om hva de skal ha med i programmet. Det kan minne om et revynummer, for hverdagen er minst like underholdende som programmet. Erik er galant - en nynnende nostalgisk døråpner og pakkebærer ... som igrunn ikke har tid til å være der han er.

Halvpensjonist og lykkelig

For mens Liv er lenket til kontorpulten og PC'n, flagrer Erik hit og dit, halvtidspensjonert og lykkelig. Prosjektene er mange og mangfoldige, og på parkerings-plassen venter scooteren som kan frakte ham hvor enn i verden han vil.

Når du hører Nostalgia en søndag ettermiddag klokken 16.03 - så skal du vite at programmet ble til som en nostalgisk dans - i hyggelig samvær, med streng regi og tilpasset lengde.

- God lytt, sier Liv Rønneberg og Erik Heyerdahl!


Inger Beathe hjelper til

Inger Beate Jacobsen har mimret i NRK P1 sammen med Arne Bendiksen. Nå hjelper hun til med å finne godbiter til Nostalgia. (Foto. NRK/Ole Kaland)
Fra i høst av holder de på i en hel radiotime. Det betyr at de har plass til å by sine store lytterskare på enda flere godbiter - verbale som musikalske.

God hjelp til å finne enda flere godbiter har de i høst blant annet av Inger Beathe Jacobsen. Mange vil huske hennes tilbakeblikk i P1 spoler tilbake sammen med Arne Bendiksen. Nå "spoler" hun tilbake også sammen med Liv Rønneberg og Erik Heyerdahl.

Nostalgia - NRK P1 søndager kl 16.03 - 16.59.

Siste saker:

 
 
ØNSKEBRØNNEN
Send dine ønsker om musikk og gjenhør med arkivinnslag på e-post til
10 SISTE NOSTALGIA
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no