skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
3_1_banner-nattradio
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Nattradioen Sist oppdatert 17:08
 
 
Felles Nattradio NRK P1 og NRK Petre 24.00 - 06.00.

Nattradioen
NRK
7005 Trondheim

E-post:

SMS: Kodeord NATT til 2008.

 

Lang natts ferd

Terje Qvam klare røst dukker med jevne mellomrom opp i Nattradioen. Gjennom en lang natts ferd sørger han for et trivelig radiofølge for de som velger eller må holde seg våkne gjennom natta.

Publisert 18.04.2001 10:53.
Terje Qvam. (Foto: Cathrine Dillner Hagen)
Terje kommer fra Verdal i Nord-Trøndelag, men har som mange andre trøndere flyttet inn til Trønderhovedstaden. Som sendeleder i NRK P1 er Terje både ”hallomann”, programleder for Ønskekonserten, nattvert m m.

Som ”hallo”-mann er tiden foran mikrofonen kort og mye av jobben er å legge til rette og kontrollere at alt er på riktig plass. Som nattvert får han brukt mer av seg selv.

Privat er han travel trebarnspappa og nyslått villaeier i Trondheim. Det betyr at mangel på fritidsbeskjeftigelse har han ikke. Men Terje slapper gjerne av med en god flaske vin og god mat.


 

Kid Andersen på P1-scenen

Tirsdag 23 januar spiller Spellemann-nominerte Kid Andersen på P1-scenen. Konserten sendes direkte i Kveldsåpent mellom kl 20 og 21, og markerer starten på en norsk miniturne for Kid som holder til i California, og til daglig spiller i bandet til blueslegenden Charlie Musselwhite.

Stjerneklart om kjentfolk

Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det ”Stjerneklart” om kjentfolk i NRK P1 framover. Viggo Valle gjør et aldri så lite radiocomeback med "Stjerneklart". Mandag kveld er den nye Hamar-bispen Solveig Fiske gjest.

 
Send en hilsen
Konkurranser
Hør tidligere sendinger
Spillelister
NYHETSBREV
Få nyhetsbrev hver uke med siste nytt fra NRK P1.

10 SISTE NATTRADIOEN
 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no