skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
3_1_banner-nattradio
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Nattradioen Sist oppdatert 17:08
 
 
Felles Nattradio NRK P1 og NRK Petre 24.00 - 06.00.

Nattradioen
NRK
7005 Trondheim

E-post:

SMS: Kodeord NATT til 2008.

 

Helstudert røver

Helge Raftevold er egentlig den evige student, men har latt seg lokke til fast jobb i NRK. Her er den listige Hornindals-røsten blant annet å høre i Nattradioen.

Publisert 18.04.2001 10:42.
Helge Raftevold. (Foto: Cathrine Dillner Hagen)
Han har vel knapt nok selv oversikt over alle fagene han har vært innom og studert, men kunnskap om det meste kommer godt med som sendeleder i NRK P1. Her er han både ”hallomann”, programleder for Ønskekonserten, nattvert m m.

Nattvert-jobben går inn som en del av den travle turnusen til sendeledelsen i NRK P1. Mens ”hallo”-jobben mye er å sørge for at alt er på riktig plass til riktig tid får han rikelig tid foran mikrofonen når han syr P1- og Petre-natta sammen for lytterne.

Når han ikke er på jobb trives han godt på sykkelsetet eller sammen med storbandet som han spiller sammen med. Og så studerer han jo litt da - innimellom.


 

Kid Andersen på P1-scenen

Tirsdag 23 januar spiller Spellemann-nominerte Kid Andersen på P1-scenen. Konserten sendes direkte i Kveldsåpent mellom kl 20 og 21, og markerer starten på en norsk miniturne for Kid som holder til i California, og til daglig spiller i bandet til blueslegenden Charlie Musselwhite.

Stjerneklart om kjentfolk

Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det ”Stjerneklart” om kjentfolk i NRK P1 framover. Viggo Valle gjør et aldri så lite radiocomeback med "Stjerneklart". Mandag kveld er den nye Hamar-bispen Solveig Fiske gjest.

 
Send en hilsen
Konkurranser
Hør tidligere sendinger
Spillelister
NYHETSBREV
Få nyhetsbrev hver uke med siste nytt fra NRK P1.

10 SISTE NATTRADIOEN
 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no