skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
3_1_banner-nattradio
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Nattradioen Sist oppdatert 17:08
 
 
Felles Nattradio NRK P1 og NRK Petre 24.00 - 06.00.

Nattradioen
NRK
7005 Trondheim

E-post:

SMS: Kodeord NATT til 2008.

 

Nattas dronning

Som nattvert i Nattønsket formidlar Elisabeth platehelsingar mellom kjærastar, slekt og vener. To timar kvar eneste natt, kvardagar som heilagdagar, året rundt, er Nattønsket på lufta.

Publisert 27.10.2004 12:50. Oppdatert 12.01.2005 13:55.
SE OGSÅ:
ALT OM:
- Me har veldig mange lyttarar, og no også sjåarar. Responsen er stor. Det tikkar inn tekstmeldingar, e-postar, faxar og framleis både brev og postkort, fortel ho. Nokre av ynskja taklar ho på direkten, og sekund etter at du har sendt tekstmeldinga kan ho ta den med. Brev og postkort er likevel det ho likar aller best.


Radiodilla sidan ho var 12

Bilete: Lyst til å sende ein helsing til kjærasten? Nattvert Elisabeth Mølster Hansen hjelpar kjærastar og alle andre med platehelsingar i Nattønsket i NRK. (Foto: Jon-Annar Fordal)
Elisabeth stortrivs som nattvert. Heilt siden ho var 12 år har ho hatt radiodilla. – Eg byrja å jobba i lokalradio på Voss, som telefonvakt, då eg var 12 år. Sidan blei det stadig mer radio, og nesten all fritid blei brukt på radio fram til eg byrja i NRK.

No arbeidar ho for Nattradioen/Nattønsket alle dagar i veka, utenom måndagar då ho er produsent for Geir Hovig sitt bluesprogram Eldorado. - Eg syns det er supert å kunne kombinera ulike arbeidsoppgåver på denne måten. Kjempekjekt å prøva nye ting, seier Elisabeth.

Ting saman med venner

I fritida likar ho å finna på ting saman med venner. - Å samla ein gjeng til ein betre middag er alltid like kjekt. Dessutan likar eg betre og betre å bruka fritida på "tur i skog og mark" - men akkurat det uttrykket er ganske klisje-prega.

- Ellers går eindel fritid med til oppussing av hus, - så å fylla opp fridagane er aldri noko problem. Har heldigvis ein "handy-man" til sambuar. Er nok og ein liten tv-slave, men no når eg jobbar kveldar og netter så blir det nok mindre av den slags - noko som kanskje er like greit?

Siste saker:

 

Kid Andersen på P1-scenen

Tirsdag 23 januar spiller Spellemann-nominerte Kid Andersen på P1-scenen. Konserten sendes direkte i Kveldsåpent mellom kl 20 og 21, og markerer starten på en norsk miniturne for Kid som holder til i California, og til daglig spiller i bandet til blueslegenden Charlie Musselwhite.

Stjerneklart om kjentfolk

Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det ”Stjerneklart” om kjentfolk i NRK P1 framover. Viggo Valle gjør et aldri så lite radiocomeback med "Stjerneklart". Mandag kveld er den nye Hamar-bispen Solveig Fiske gjest.

 
Send en hilsen
Konkurranser
Hør tidligere sendinger
Spillelister
NYHETSBREV
Få nyhetsbrev hver uke med siste nytt fra NRK P1.

10 SISTE NATTRADIOEN
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no