skillelenke beatles banner 232 x 54skillep1podkastbanner115x55skille_slutt
3_1_banner-nattradio
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Nattradioen Sist oppdatert 17:08
 
 
Felles Nattradio NRK P1 og NRK Petre 24.00 - 06.00.

Nattradioen
NRK
7005 Trondheim

E-post:

SMS: Kodeord NATT til 2008.

 

Nattvertene - på lufta hver natt

Hver eneste natt er de der for deg i både NRK P1 og P3. Her kan du bli litt bedre kjent med nattvertene.

Publisert 01.09.2003 10:43. Oppdatert 27.10.2004 12:25.
Mona Kvam, Elisabeth Mølster Hansen, Anne Kristoffersen Opheim og Tom Erik Thoresen hører du som nattverter i Nattønsket. (Foto: Jon-Annar Fordal)


De to første timene etter midnatt er nattverten på plass med Nattønsket, to timer med hilsener og musikk. Lytterne kan sende inn hilsener på e-post, SMS, faks eller brev i mange variasjoner.

Ikke å sovne til!

- Nattradioen skal ikke være for å sovne til. Nattradioen er for de som vil eller må være våkne om natta. Natta er en spesiell tid for mange, sier nattvertene ved NRK Tyholt i Trondheim.

Nattvertene setter stor pris på kontakt med lytterne. - Vi blir svært glade for alle de flotte brevene og kortene vi får i posten. Samtidig er det også fint med SMS og e-post som kan sendes inn på litt kortere varsel. Når vi nå sender direkte igjen, er det mulig å ta med hilsener som kommer inn under sendingen, sier Mona, Anne, Elisabeth og Tom Erik.

Nattvertene

Variert bakgrunn har bragt nattvertene til Nattradioen, men felles for alle er et ønske om å gi deg en best mulig start på det nye døgnet.

Siste saker:

 

Kid Andersen på P1-scenen

Tirsdag 23 januar spiller Spellemann-nominerte Kid Andersen på P1-scenen. Konserten sendes direkte i Kveldsåpent mellom kl 20 og 21, og markerer starten på en norsk miniturne for Kid som holder til i California, og til daglig spiller i bandet til blueslegenden Charlie Musselwhite.

Stjerneklart om kjentfolk

Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det ”Stjerneklart” om kjentfolk i NRK P1 framover. Viggo Valle gjør et aldri så lite radiocomeback med "Stjerneklart". Mandag kveld er den nye Hamar-bispen Solveig Fiske gjest.

 
Send en hilsen
Konkurranser
Hør tidligere sendinger
Spillelister
NYHETSBREV
Få nyhetsbrev hver uke med siste nytt fra NRK P1.

10 SISTE NATTRADIOEN
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no