Kveldsåpent 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Kveldsåpent
 
 
Kveldsåpent er NRK P1s kveldsmagasin mandag til torsdag kl 19.07 - 22.00.

E-post:

Adresse:
Kveldsåpent
NRK P1
7005 Trondheim

 
Roy Strømsnes:

- Uhelbredelig teknofreak

- Jeg er en uhelbredelig teknologifreak. Elsker alt med knapper og brytere. Og så er det veldig moro å prate på radio, sier Roy Strømsnes.

Publisert 05.11.2004 13:26. Oppdatert 08.11.2004 12:54.
SE OGSÅ:
ALT OM:
- Jeg har alltid vært svært glad i radio, og det første jeg gjorde da jeg flyttet til Trondheim var å melde meg inn i Studentradioen. Ikke lenge etter ble jeg fast bestemt på at det var dette jeg ville drive med, forteller han.

All fritid og mesteparten av studietida gikk med til radio. Etter to og et halvt år i Studentradioen, hvorav det siste som redaktør, fikk han tilbud om jobb i Trafikkradioen i NRK P1.
Roy Strømsnes - fryktelig glad i radio! (Foto: Jon-Annar Fordal)

Nå om dagen hører han til i Kveldsredaksjonen i P1. - Jeg synes Kveldsåpent er et morsomt program å jobbe med. Tre timer direktesendt radio er lenge, og mye kan skje i løpet av ei sending.

Være litt "kompis"

Det viktigste er å skape god kontakt og være litt ”kompis” med de som hører på. Hvis jeg føler at jeg har bidratt til å gjøre dagen litt bedre for noen er jeg fornøyd, sier Roy.

Selv om han er litt yngre enn den gjennomsnittlige P1-lytteren har han ingen hast med å bli ”voksen”.

- Min beste og verste egenskap er at jeg til tider kan være ufattelig barnslig, eller leken om du vil. Dessuten er jeg en uhelbredelig teknologi-freak. Datateknologien utvikler seg i et rasende tempo, og jeg tar imot den med åpne armer. Gi en hvilken som helst duppeditt med skjerm, knapper og ledning, så er jeg hekta, smiler Roy Strømsnes.

Siste saker:

 
 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no