Kveldsåpent 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Kveldsåpent
 
 
Kveldsåpent er NRK P1s kveldsmagasin mandag til torsdag kl 19.07 - 22.00.

E-post:

Adresse:
Kveldsåpent
NRK P1
7005 Trondheim

 

Torsdagstanken

Vi lever hektiske liv i et hektisk samfunn. Noen ganger kan det være lurt å stoppe opp og reflektere litt over sin egen tilværelse. Hvor er jeg? Hvor skal jeg? Hva har jeg utrettet så langt? Dette er utgangspunktet for serien Torsdagstanken i Kveldsåpent i NRK P1.

Publisert 22.10.2004 11:03. Oppdatert 27.04.2005 09:13.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Roy Strømsnes

Vi mennesker skal gjennom mange faser og møte mange utfordringer i løpet av den tida vi vandrer rundt på jorda. Livet leves én gang, og det gjelder å gjøre det beste ut av det. Lars og Suzanne kommer ikke med noen fasitsvar i denne serien, men drøfter de ulike temaene ut i fra sine ståsteder som henholdsvis filosof og psykolog.

Store spørsmål

I skjæringspunktet mellom psykologi og filosofi søker vi svar på noen av de store spørsmålene vi mennesker før eller siden blir stilt ovenfor. Psykolog Turid Suzanne Berg Nielsen og filosof Lars Nilsen gir tankene fritt spillerom i Kveldsåpent hver torsdag ca klokka 21.10.

Sentrale tema er livet, døden, familien, tidsklemma, lykke, sorg, håp, tro og kjærlighet. Hver fredag legger vi ut en ny torsdagstanke i lydform her på Kveldsåpents nettsider.

Klikk på lenkene på denne sida for å høre tidligere utgaver av torsdagstanken.

Hvis du har forslag til tema du gjerne vil at Turid og Lars skal ta opp i programposten, så send en epost til Kveldsåpent.
Psykolog Turid Suzanne Berg Nielsen er førsteamanuensis ved NTNU i Trondheim og er spesialist på utviklingspsykologi og klinisk barnepsykologi. Journalist og filosof Lars Nilsen jobber til daglig i NRK P2 som programleder for Studio Sokrates. 
 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no