skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Englefjes ny 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Englefjes Sist oppdatert 09:34
Kari Slaatsveen dyrker 60-tallet i Englefjes på NRK P1 lørdager kl 15.03.

 

Karis Englefjes

- Hoftene skal svinge lett på radiolytterne når jeg setter i gang med Englefjes på NRK P1 lørdag, sier Kari Slaatsveen. – Dette blir femti minutters 60-talls nostalgi. Et radioprogram med nyheter og sladder, sant og usant fra 60 tallet.

Publisert 25.08.2003 14:58. Oppdatert 25.08.2003 15:07.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Jon-Annar Fordal og Kari Klepp

- Hoftene skal svinge lett på radiolytterne når jeg setter i gang med Englefjes på NRK P1, sier Kari Slaatsveen. – Dette blir femti minutters 60-talls nostalgi. Et radioprogram med nyheter og sladder, sant og usant fra 60 tallet.

- Nei, nei, nei, 60-tallet er på vei tilbake, bedyrer Kari Slaatsveen som er klar med Englefjes i NRK P1 lørdager. (Foto: NRK/Ole Kaland)
Englefjes skal få folk til å danse litt på kjøkkenet eller svinge svakt i hoftene ved ostedisken, samt å lure litt på hva som er fakta og hva som er fantasi. Mor skal kunne danse med far, far med kusine, sønn med mormor osv. 80-tallet på vei tilbake? Nei, nei, nei, 60-tallet er på vei tilbake, bedyrer Kari.

Gleder meg

Kari Slaatsveen inntar NRK P1 i høst. Etter å ha vært en frontfigur i Petre har hun meldt overgang til Norges største radiokanal. – Det var med tungt hjerte jeg forlot Petre, nå er jeg travel og lykkelig i NRK P1 og gleder meg voldsomt til å komme i gang, sier Kari.

Mens Englefjes på lørdagene er et soloshow har hun med seg gode kolleger fra Holger Nilsens Metode når hun lager Kveldmat i NRK P1 på onsdagskveldene.

- Kveldsmat skal være et vennlig radioprogram for folk som ofte reiser langt i hodet sitt. Det vil kanskje gjøre natten noe mer komplisert enn den burde vært og kanskje hjelpe folk som ikke vil sove, sier Kari om programmet hun vil lage sammen med Holger-kollegaene Petter Schjerven og Espen Omdahl.

Vær nær deg selv

Hun gleder seg stort til å komme i gang med begge programmene sine. – Komme over de første snubletrådene. Få snakke med lytterne. Fortelle de ting de har lyst til å høre eller ting du tror de har lyst å høre. Være nær deg selv som person og vise fasetter og ulike sider. Det tror jeg er god radio og det håper jeg P1-lytterne vil sette pris på både via Kveldsmat og Englefjes, sier Kari Slaatsveen.

Kari Slaatsveen dyrker 60-tallet i Englefjes på NRK P1 lørdager. (Foto: NRK/Ole Kaland)
NRK P1 lørdager kl 15.03 fra 30. august 2003Siste saker:

 
PROGRAMLEDER
Kari Slaatsveen
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no