topp 3 balsam
Her er du: NRK.no > Programmer > Radioarkiv > Balsam
Hovedsiden
Balsam
Hjelperne
Spillelister
Øregodt
Plunder
Livet er for kort
Spillelister

NRK P1
kl 1805 - 1840
Man- ,tirs-, ons- og torsdag

Tips, spørsmål, ris & ros? Kontakt oss:

Balsam NRK P1
7005 Trondheim

Tlf.: 73 88 14 40/00

 

Mange spennende besøk

De gjestene vi inviterer til på besøk, er en viktig del av Balsam-uka. Vårt mål er at våre gjester skal ha noe å fortelle deg som lytter. Noe nytt, interessant, spennende, moro, annerledes, kreativt eller lærerikt. Mange av våre gjester representerer faktisk alt dette på en gang!

Publisert 19.11.2003 09:45. Oppdatert 11.10.2005 10:48.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Av Jørgen Aune Hagen

Hvis man bare ser seg omkring, oppdager man at det finnes utrolig mange spennende mennesker. Mennesker som har en god historie å fortelle, spennende tanker, inspirasjon, rare ideer, episoder fra hverdagen hvor mange kjenner seg igjen.

Hvis du ser på alle lydlenkene som finnes på denne siden, vil du se at det er en utrolig stor spredning i tema. Du vil også se at vi har kjente navn på lista, men at de ikke snakker om et tema eller et kunnskapsområde vi vanligvis forbinder dem med. Operasangeren Anne Lise Berntsens interesse for lokalhistorie på de stedene der hun opptrer er bare et eksempel.

I Balsam har dette blitt en øvelse vi forsøker å gjøre hver dag. Det å være oppmerksom på mennesker vi møter, ser eller leser om, for å se om dette mennesket egentlig er en Balsam-gjest. Vi håper at de gjestene vi inviterer skal nå ut til så mange som mulig ved radioapparatene, og skal vi dømme etter responsen fra dere som hører på, skyter vi ofte blink!

På denne sida finner du noen av gjestene som har vært innom Balsam-studio på besøk. Dersom du gikk glipp av noe, eller har lyst til å høre gjesten om igjen, kan du klikke på lydlenkene.

Du har kanskje et forslag til en Balsam-gjest. Dersom det er noen du skulle ønske at vi inviterte til programmet, kan du klikke her og sende oss et tips.

Balsam - NRK P1 - mandag til torsdag kl. 18.05.


 
Øregodt banner 180
Balsamgjestene
Espen Thoresens Plunder
Vinn t-skjorte
10 SISTE BALSAM
5 SISTE PROGRAMMER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no